Adres
Cis Van der Linden Tuinaannemer, Meer

Cis Van der Linden Tuinaannemer
Bieshof 9
Meer
Antwerpen

www.cisvanderlinden.be

Trefwoorden: Tuinaannemer, Snoeiwerk en boomverzorging, Vijveraanleg, Tuinontwerp, Landschapsarchitectuur, Tuinarchitect, Tuinaanleg, Tuinverharding, Bestratingen, Tuin make-over

Rubrieken: Tuinaanleg en tuinonderhoud, Hoveniersbedrijven, Tuinarchitectuur, Tuinonderhoud

Overige rubrieken:
Cis Van der Linden Tuinaannemer, Meer

Cis Van der Linden Tuinaannemer, Meer

Bent u op zoek naar een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in tuin- en landschapsarchitectuur en tuinaanleg en -onderhoud? Neemt u dan contact op met Cis van der Linden Tuinaannemer, gevestigd in Meer in de regio Antwerpen. Ook voor een totaalpakket kunt u bij ons terecht. Zaakvoerder de heer Van der Linden heeft al jarenlang passie voor tuinen. Niet voor niets is hij na zijn technische opleiding tuin- en landschaparchitectuur aan de HAS Hogeschool te Den Bosch. Met zijn kennis en ervaring maakt hij van uw tuin uw droomtuin. Bovendien kunt u bij hem terecht voor een persoonlijk advies en ontwerp op maat.

Diensten

Voor een totaalpakket voor uw tuin sta ik graag tot uw dienst! Of kies een van de volgende diensten:

  • Tuinarchitectuur: Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen en eisen en bekijk ik de mogelijkheden van uw tuin, waaronder beplanting, bestrating en afsluiting onderdelen zijn die we allemaal meenemen.
  • Tuinaanleg: Tuinaanleg is een vak apart. U bent bij mij verzekerd van een zorgvuldige uitvoering van uw grondwerken, bestratingen, tuinverhading, beplanting em beregeningsinstallatie.
  • Tuinonderhoud: Dit is belangrijk om uw tuin in topvorm te houden.
  • Tuininspiratie: Op de website kunt u enkele foto's bekijken om nieuwe ideeën te krijgen over beplanting, belichting en andere tuinelementen die geschikt zouden kunnen zijn voor uw tuin.
  • Eigen creaties: Ook voor leuke tuinaccessoires en tuinmaterialen sta ik u graag bij met advies.

Meer informatie? Neemt u dan gerust contact met mij op.

Offerte aanvraag / Contact opnemen