Adres
Hondenkapsalon Kenzo, Linter

Hondenkapsalon Kenzo
Heufstraat 61
Linter
Vlaams-Brabant

www.hondenboetiekkenzo.be

Trefwoorden: Hondenkapsalon, Hondenboetiek, Tre Ponti

Rubrieken: Hondenverzorging

Openingstijden
Ma 7.30 - 16.30
Di 7.30 - 16.30
Wo 7.30 - 16.30
Do 7.30 - 16.30
Vr 7.30 - 16.30
Za gesloten
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Hondenkapsalon Kenzo, Linter

Hondenkapsalon Kenzo, Linter

Bij Hondenkapsalon – Hondenboetiek Kenzo staan de dieren (en hun baasjes) centraal. Jouw huisdier krijgt hier een vorstelijke behandeling.

HondenkledingVoor kleine honden tot de grootte van een Cockerspaniël biedt Hondenkapsalon Kenzo knip- en trimdiensten aan. Dankzij jarenlange ervaring en het gebruik van professionele verzorgingsproducten komt je hond als herboren uit de behandeling! Gelieve wel steeds even een afspraak te maken.

In de hondenboetiek vind je heel wat leuke producten, die je vaak niet bij dierenspeciaalzaken vindt. Manden, kussens, halsbanden, speelgoedjes, kledij en nog veel meer van de beste merken en voor ieders budget. Bovendien staat Hondenkapsalon Kenzo altijd klaar om Hondenkapsalonte antwoorden op je vragen of bepaalde producten voor jou en je huisdier te bestellen.

In de self-dog-wash kan je zelf jouw hond komen wassen. Deze ruimte is ook geschikt voor grote honden. Alle verzorgingsproducten zijn aanwezig. Reserveren is niet nodig, maar om ervoor te zorgen dat je niet hoeft te wachten, is het wel handig als je op voorhand even contact opneemt om zeker te zijn dat de ruimte vrij is.

Aarzel zeker niet om Hondenkapsalon Kenzo te contacteren indien je nog vragen hebt.

Tre Ponti

Offerte aanvraag / Contact opnemen