Regionaal zoeken
Adres
Logo
Hoeveslagerij Van Hulle
Hondstraat 59
Tielt
West-Vlaanderen
Vind ons op:
Google+
Trefwoorden: Hoevevlees, Slager, Hoeveslager, Barbecuevlees, Vers vlees, Online vlees bestellen
Rubrieken: Slagerijen
Locatie van Hoeveslagerij Van Hulle in Tielt
Overige rubrieken:
Hoeveslagerij Van Hulle, Tielt

Hoeveslagerij Van Hulle, Tielt

Bij Hoeveslagerij Van Hulle worden varkens en kalkoenen gekweekt. Bij een hoeveslagerij komen alleen kwaliteitsdieren in aanmerking, zo kunt u genieten van het lekkerste vlees. De dieren worden met eigen transport naar de slacht gebracht zodat Van Hulle de volledige controle heeft over het proces.

Assortiment:

  • Varkensvlees: Iedere dinsdag worden onze varkens naar het slachthuis gebracht, op vrijdag kunt u dan genieten van vers vlees zoals brochetten, hamburgers en spek.
  • Kalkoensvlees: Wij kweken onze eigen kalkoenen, wanneer ze slachtrijp zijn kunt u een volledige kalkoen bestellen of een versneden kalkoen in verschillende huisgemaakte bereidingen.
  • Barbecuevlees: Bestel het per collie of apart. Naast vlees kunt u ook een groentepakket en aardappelen voor de barbecue bij ons bestellen.

Winkel

Alle producten worden bij ons diepvries klaar gemaakt. Natuurlijk kunnen het versnijden en bereiden naar uw wens. Omdat we niet werken met tussenstations betaald u bij ons altijd een aantrekkelijke prijs. Wist u dat ons vlees ook online kunt bestellen? Wel zo makkelijk! Bent u niet in de gelgenheid om vrijdag langs te komen? Wij zoeken graag met u naar een oplossing! Bij grote bestellingen is het aan te raden om vantevoren te reserveren.

Hoeveslagerij Van Hulle, Tielt Hoeveslagerij Van Hulle, Tielt
Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.