Adres
Herstellen van waterkranen - Tom's Kleine Karweien, Turnhout

Tom's Kleine Karweien
Wilgenstraat 8 bus 2
Turnhout
Antwerpen

www.tomskleinekarweien.be

Trefwoorden: Herstellen van beschadigde elektrische installaties, Vervangen van lampen, Herstellen van poorten, Dakgootreiniging, Herstellen van waterkranen, Vervangen van sloten, Herstellen van slepende deuren, Plaatsing stopcontact, Vervangen van waterkraan

Rubrieken: Klussenbedrijven, Klusbedrijf, Karweien, Karweiwerken, Klusjesman

Openingstijden
Ma 08:00 -
Di 08:00 -
Wo 08:00 -
Do 08:00 -
Vr 08:00 -
Za 08:00 -
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Tom's Kleine Karweien, Turnhout

Tom’s Kleine Karweien in Turnhout, voor al uw klussen in en om het huis van het herstellen van waterkranen tot sloten en stopcontacten

Heeft u nog klusjes in huis of tuin die nodig eens moeten worden opgepakt en kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan bent u van harte welkom bij Tom’s Kleine Karweien in Turnhout. Tom komt bij u thuis voor elke klus als het herstellen van beschadigde elektrische installaties, vervangen van lampen, herstellen van poorten of bijvoorbeeld het herstellen van waterkranen. Ook het vervangen van sloten, herstellen van slepende deuren, de plaatsing stopcontact, een dakgootreiniging of het vervangen van een waterkraan behoort tot de mogelijkheden. Heeft u kleine reparaties of klussen waar u niet aan toekomt? Bel Tom en bespreek de mogelijkheden.

Herstellen van waterkranen - Tom's Kleine Karweien.png - Tom's Kleine Karweien, Turnhout

Over Tom’s Kleine Karweien

Zaakvoerder Tom Verhelst heeft een passie voor het creëren van dingen en het herstellen van kapotte spullen zodat het weer opnieuw gebruikt kan worden. Vanuit de visie mensen hiermee te kunnen helpen en blij te maken, startte Tom zijn veelzijdige klussendienst. U mag bij Tom’s Kleine Karweien rekenen op een prettige communicatie met een uitstekende service en dienstverlening. Bij al zijn opdrachten kunt u rekenen op een eerlijke prijs en een professionele, rechttoe rechtaan, aanpak. 

Het herstellen van waterkranen

U herkent het vast; een kraan die steeds blijft druppelen. Het geluid alleen al kan flink irritant zijn. Of wat dacht u van een kraan waar ineens aanzienlijk minder water uitkomt en geen druk meer op lijkt te staan? Een kraanleertje vervangen of uw kraan ontkalken heeft Tom zo voor u gefixt. Maar soms kan er ook schade binnen de kraan zelf zijn ontstaan of dient de hele kraan vervangen te worden. Met een lekkende kraan verspilt u ongemerkt liters water op een dag. Zet er maar eens een pannetje oder, dan ziet u het zelf. Wacht niet te lang en bel Tom, dan is het probleem snel verholpen.

Een veelzijdigheid aan diensten

Bij Tom’s Kleine Karweien kunt u terecht voor grote en kleine opdrachten. Of het nu het bouwen van een tuinhuis betreft of het terugleggen van afgewaaide dakpannen; alles is bespreekbaar. Kijkt u vast eens bij gerealiseerde projecten op de website voor een idee. Binnen een straal van 5 kilometer van Turnhout, worden hier geen reiskosten voor in rekening gebracht. Wij bieden al onze klanten o.a. de volgende diensten:

  • Herstellen van beschadigde elektrische installaties
  • Vervangen van lampen
  • Herstellen van poorten
  • Dakgootreiniging
  • Herstellen van waterkranen
  • Vervangen van sloten
  • Herstellen van slepende deuren
  • Plaatsing stopcontact
  • Vervangen van waterkraan

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mailbericht bereiken. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Herstellen van waterkranen - Tom's Kleine Karweien, Turnhout

Offerte aanvraag / Contact opnemen