Adres
Dakwerken Kris Verhaegen, Tremelo

Dakwerken Kris Verhaegen
Camille Huysmansstraat 7
Tremelo
Vlaams-Brabant

Trefwoorden: Hellende daken, Platte daken, Roofingwerken, Leien, EPDM dakbedekking, Velux ramen, Onderhoud van daken, Renovatie van daken, Vernieuwen van daken

Rubrieken: Aannemers, Dakwerken, Onderhoudswerken, Renovatie

Overige rubrieken:
Dakwerken Kris Verhaegen, Tremelo

Dakwerken Kris Verhaegen in Tremelo, voor een kwalitatief dak naar wens 

Bent u op zoek naar een professional in dakwerken? Dan bent u bij Dakwerken Kris Verhaegen aan het goede adres. Of het nu gaat om hellende daken of platte daken, dit dakwerkbedrijf levert altijd kwaliteit. U kunt terecht voor: renovatie van daken, onderhoud van daken en het vernieuwen van daken. Ze zijn zowel actief op de renovatiemarkt als op de nieuwbouwmarkt. Denkt u aan leien of velux ramen? Het enthousiaste team gaat graag voor u aan de slag. Het team bestaat uit geschoolde vakmensen, zodat u bent verzekerd van een professioneel eindproduct. Dakwerken Kris Verhaegen staat ook voor u klaar voor alle roofingwerken. Dit is ook mogelijk met EPDM dakbedekking. Neem gerust contact op.

Een resultaat naar wens

Bij Dakwerken Kris Verhaegen staat service hoog in het vaandel. De tevredenheid van de klant is er belangrijk voor dit dakwerkbedrijf. U kunt al uw wensen bij ze kwijt. Het team luistert hiernaar en zal vervolgens deze wensen zoveel mogelijk voor u realiseren. Dakwerken Kris Verhaegen is een kleinschalig, familiaal bedrijf. Dit biedt de mogelijkheid om u als klant bij het gehele proces te betrekken. Zo bent u gegarandeerd van een gewenste realisatie. Zou u het juist fijn vinden om geadviseerd te worden? Dat is zeker mogelijk. Het team heeft veel ervaring en helpt u graag middels het geven van professioneel advies. U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Een resultaat van kwaliteit

Of het nu gaat om een grote of kleine klus, het team van Dakwerken Kris Verhaegen gaat altijd met veel enthousiasme aan de slag. Het leveren van kwaliteit is erg belangrijk voor dit bedrijf. Het hechte team bestaat uit geschoolde vakmensen die graag de handen uit de mouwen steken. Met de ervaring en werkwijze van het bedrijf bent u gegarandeerd van kwaliteit. Ze zijn gespecialiseerd in dakwerk en maken gebruik van de beste materialen. Of het nu gaat om onderhoud van daken, renovatie van daken of het vernieuwen van daken, bij dit dakwerkbedrijf kunt u rekenen op een eindresultaat naar wens.

Diensten Dakwerken Kris verhaegen

Als u op zoek bent naar een professional in dakwerken kunt u dus zeker bij Dakwerken Kris Verhaegen aankloppen. Het team is ervaren in zowel platte daken als hellende daken. U kunt onder andere terecht voor: 

  • onderhoud van daken 
  • renovatie van daken
  • vernieuwing van daken
  • velux ramen
  • EPDM dakbedekking
  • leien
  • roofingwerk 

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

Dakwerken Kris Verhaegen, Tremelo

Offerte aanvraag / Contact opnemen