Adres
EFC Expofloorcoverings, Moen (Zwevegem)

EFC Expofloorcoverings
Pannenbakkersstraat 10
Moen (Zwevegem)
West-Vlaanderen

www.expofloorcoverings.com

Trefwoorden: Grastapijt, Tweedehands tapijt, Gebruikte tapijt, Vinyl, PVC vloeren, Tapijten voor beurzen, Recyclage beurs tapijt, Vloerbekleding voor evenementen, Vloerbekleding voor beurzen, Verwijderen van tapijt

Rubrieken: Beurzen, Events

Overige rubrieken:
EFC Expofloorcoverings, Moen (Zwevegem)

EFC Expofloorcoverings in Moen (Zwevegem), voor complete en efficiënte tapijtenservice

EFC Expofloorcoverings in Moen (Zwevegem) is de juiste keuze voor tapijtenservice voor evenementen en evenementenlocaties. Het team biedt een grote mate van flexibiliteit en u kunt rekenen op een snelle levering en plaatsing. Zij leveren deskundig advies en kunnen tapijten voor beurzen, vloerbekleding voor beurzen en vloerbekleding voor evenementen leggen. Na afloop van evenementen vindt recyclage beurs tapijt plaats, waarmee deze tapijten worden hergebruikt. Voor dit tweedehands tapijt worden natuurlijk later de kwaliteitsstandaarden aangepast. Binnen de tapijtenservice van EFC Floorcoverings valt ook het kunnen verwijderen van tapijt van het gebruikte tapijt. De producten die EFC Floorcoverings onder andere worden zijn vinyl, PVC vloeren en grastapijt.

Expofloorcoverings-11.jpg - EFC Expofloorcoverings, Moen (Zwevegem)

Beurzen en events

EFC Expofloorcoverings heeft referenties van verschillende beurzen en events waar zij werk bij hebben geleverd. Dit zijn grote evenementen en eventlocaties die vertrouwen op hun werk waaronder:

  • Brussels Expo
  • Antwerp Expo
  • Ronde van Vlaanderen
  • Night of the proms

Producten en diensten

De thuisbasis van EFC Expofloorcoverings is in Moen (Zwevegem), in België, en hier ligt dan ook de focus van het bedrijf. Echter heeft het bedrijf ook een internationaal karakter en levert diensten op internationaal gebied. De klanten aan wie zij leveren zijn event organisatoren, beursgebouwen, organisatoren van beurzen en ook individuele standhouders kunnen hier terecht. Onder de producten die zij aanbieden hebben zij veel verschillende soorten vloerbekleding in hun uitgebreide collectie zoals grastapijt, bamboo, PVC vloeren en Revexpo.


Tapijtenservice

Voor veel diensten kunt u dus bij EFC Floorcoverings terecht. Naast het gebruik van een scala aan producten worden eerder gebruikte tapijten van beurzen gerecycled. De verkoop en het leggen van tapijt dat wordt gebruikt, is natuurlijk in overeenstemming met de wensen van de klant. De recycling van tapijt dat wordt gebruikt is ook een zorg die het team op zich neemt. Niet alleen wordt maatwerk gebracht in de vorm van het type tapijt, ook kan de klant dit maatwerk verwachten met de kleur van het tapijt. Op deze manier heeft het tapijt de gewenste kleur voor bijvoorbeeld uw evenementlocatie. EFC Floorcoverings levert gevarieerde diensten van de hoogste kwaliteit op een efficiënte manier.

Neem gerust contact op voor verdere vragen, of om een afspraak te maken. Ook kunt u via het contactformulier een bericht bij ons achterlaten.

   Expofloorcoverings-11.jpg - EFC Expofloorcoverings, Moen (Zwevegem)

Offerte aanvraag / Contact opnemen