Adres
Slagerij Rooman, Hamme

Slagerij Rooman
Hoogstraat 8
Hamme
Oost-Vlaanderen

www.slagerij-rooman.be


Trefwoorden: Charcuterie, Barbecue, BBQ, Gourmet Schotels, Vers vlees, Salades

Rubrieken: Slagerijen

Overige rubrieken:
Slagerij Rooman, Hamme

Slagerij Rooman in Hamme levert vleesschotels voor BBQ, gourmet en fondue met eigen salades

Voor een vers aanbod van vlees kunt u goed terecht bij Slagerij Rooman, aan de Hoogstraat 8 in Hamme. Voor de barbecue- en gourmet schotels en de fondue kunt u kiezen uit rund, kalf, varken, lam, kip en kalkoen. Op bestelling kunt u ook Ierse filet pur of zesrib, Limousin rund en Argentijnse zesrib kopen. Ook carré en lamsboutjes zijn op bestelling te verkrijgen. Menig feestje wordt een succes dankzij de bestellingen die zijn gedaan aan de Hoogstraat 8. De versnijding van het vlees gebeurt in het atelier, achterin de zaak, die helemaal vernieuwd en gemoderniseerd is. Of het nu gaat om een gezellige BBQ of een feestje met charcuterie en salades: u kunt rekenen op kwaliteit bij Slagerij Rooman in Hamme. 

Vers gemaakte salades uit eigen keuken

Slagerij Rooman heeft daarnaast specialiteiten van het huis zoals gehakt, worsten, chipolata en zwarte en witte pensen. Voor de fijnproevers onder ons is er de huisbereide boerenkop. Deze Vlaamse specialiteit is geperfectioneerd. Zeker een aanrader om eens te proberen. Ook voor huisbereide producten zit u dus goed bij Slagerij Rooman. U vindt hier verschillende vers gemaakte salades zoals kipcurry of vleessalade voor tussen uw boterham. En natuurlijk ontbreken niet de eenpansgerechten. Er is keuze uit vol-au-vent, balletjes in tomatensaus, pizza, lasagne en spaghettisaus.

Aangepaste sausjes voor bij barbecue

Tijdens de zomermaanden biedt Slagerij Rooman lekkers voor op de barbecue aan. Naast gemarineerde producten en verse vleeswaren zijn er de bijhorende salades en pasta’s. Het hele jaar door kunt u terecht om fondue- en gourmet te kopen. U krijgt dan huisbereide schotels waar alles in zit. Bij fondue staat er een pot hete olie in het midden van de tafel waarin iedereen zijn stukjes vlees doopt. Slagerij Rooman serveert er verschillende aangepaste sausjes bij, die voor een smakelijke variatie zorgen. Gourmet is vergelijkbaar met steengrillen. Iedereen aan tafel bakt zijn vlees, vis of groente op de grill die op het midden van de tafel staat.

Plaats uw bestelling paar dagen vooraf

Slagerij Rooman werkt graag op het ritme van de seizoenen. Is de buitentemperatuur weer aantrekkelijk, dan biedt deze slagerij u alles aan om uw barbecue te organiseren. Tijdens nattere dagen of in de wintermaanden verkoopt Frankie meer de huisbereide schotels voor fondue en gourmet. Als u nog vragen heeft of u wenst meer inlichtingen over de producten dan kunt u contact opnemen. Deze slager is de referentie inzake vers vlees in Hamme. Twijfel dus niet om eens binnen te springen en te genieten van het heerlijke aanbod. Plaats uw bestelling enkele dagen van te voren.

Kom langs bij Slagerij Rooman of regel telefonisch of via de website uw bestelling. Frankie en Katrien reageren zo snel mogelijk. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Offerte aanvraag / Contact opnemen