Adres

Aarts van Remoortere
Fortsteenweg 147
Merksem ( Antwerpen )
Antwerpen

www.aarts-vanremoortere.be

Trefwoorden: Gevelrenovatie, Gevelonderhoud, Gevel reinigen, Gevel schoonmaken, Gevelreiniging Edegem, Gevelreiniging Ekeren, Gevelreiniging Schoten, Gevelreiniging Brasschaat, Gevelreiniging Wilrijk, Gevelreiniging Antwerpen

Rubrieken: Gevelreiniging, Gevelwerken, Gevelisolatie, Gevelreiniging en onderhoud, Gevelbepleistering

Overige rubrieken:
Aarts van Remoortere, Merksem ( Antwerpen )

Gevelreiniging, Antwerpen

Door op zijn tijd te kiezen voor gevelreiniging houdt u uw gevels langer in goede staat. Door uw gevels te reinigen voorkomt u gevelrenovatie op de langere termijn. Voor gevelreiniging in Edegem, Antwerpen, Schoten, Brasschaat of Ekeren bent u bij Aarts van Remoortere aan het juiste adres. Vanwege onze jarenlange ervaring in gevelreinging bent u verzekerd van ons vakmanschap.

Voor gevelreiniging Na gevelreiniging
Gebouw voor de gevelreiniging Gebouw na de gevelreiniging

Soorten gevelreiniging

Er zijn verschillende soorten gevelreiniging die verband houden met hoe erg de gevels vervuild zijn. Bij een matige vervuiling kunnen wij met de hogedrukspuit of stoom cleanen uw gevels schoon spuiten. Chemisch reinigen is de oplossing als uw gevels ernstiger vervuild zijn. Dit is het geval als uw gevels onder roet of verf zitten. Door het chemisch reinigingsmiddel even in te laten trekken, laat het vuil vanzelf los. Om te voorkomen dat het chemisch verontreinigde water in het grondwater terechtkomt, vangen wij het vuile water op. Tenslotte is stralen of zandstralen de juist methode om graffiti van uw gevels te verwijderen. Ook dit water vangen wij op om vervuiling van het milieu te voorkomen.

Naast de mate van vervuiling is ook het type gevel van belang bij de juiste keuze voor gevelreiniging. Denk eraan dat u na de gevelreiniging uw gevels laat impregneren om uw gevels extra te beschermen tegen water, vocht, schimmelvorming en vorstschade.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Gevelreiniging en nieuw voegwerk

Offerte aanvraag / Contact opnemen