Adres
Aarts van Remoortere, Merksem ( Antwerpen )

Aarts van Remoortere
Fortsteenweg 147
Merksem ( Antwerpen )
Antwerpen

www.aarts-vanremoortere.be

Trefwoorden: Gevelrenovatie, Gevelonderhoud, Gevel reinigen, Gevel schoonmaken, Gevelreiniging Edegem, Gevelreiniging Ekeren, Gevelreiniging Schoten, Gevelreiniging Brasschaat, Gevelreiniging Wilrijk, Gevelreiniging Antwerpen

Rubrieken: Gevelreiniging, Gevelwerken, Gevelisolatie, Gevelreiniging en onderhoud, Gevelbepleistering

Overige rubrieken:
Aarts van Remoortere, Merksem ( Antwerpen )

Voor gevelrenovatie, onderhoud en reiniging in Antwerpen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor al uw gevelwerken? Dan kunt u terecht bij Aarts van Remoortere uit Merksem (Antwerpen). Het team gaat graag aan de slag met een gevelrenovatie of gevelonderhoud. Daarnaast kan het team van Aarts Remoortere uw gevel reinigen tegen een scherpe prijs. Gevel schoonmaken is mogelijk in verschillende regio's: gevelreiniging Edegem, gevelreiniging Ekeren, gevelreiniging Schoten, gevelreiniging Brasschaat, gevelreiniging Wilrijk en gevelreiniging Antwerpen. Door op z'n tijd te kiezen voor gevelreiniging, houdt u uw gevels langer in goede staat en voorkomt u gevelrenovatie op een later moment. Vanwege de jarenlange ervaring in gevelreiniging bent u verzekerd van vakmanschap. Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken. 

Voor gevelreiniging Na gevelreiniging
Gebouw voor de gevelreiniging Gebouw na de gevelreiniging

Soorten gevelreiniging

Er zijn verschillende soorten gevelreiniging die verband houden met hoe erg de gevels vervuild zijn. Bij een matige vervuiling kunnen wij met de hogedrukspuit of stoom cleaner uw gevels schoon spuiten. Chemisch reinigen is de oplossing als uw gevels ernstiger vervuild zijn. Dit is het geval als uw gevels onder roet of verf zitten. Door het chemisch reinigingsmiddel even in te laten trekken, laat het vuil vanzelf los. Om te voorkomen dat het chemisch verontreinigde water in het grondwater terechtkomt, vangen wij het vuile water op. Tenslotte is stralen of zandstralen de juist methode om graffiti van uw gevels te verwijderen. Ook dit water vangen wij op om vervuiling van het milieu te voorkomen. Naast de mate van vervuiling is ook het type gevel van belang bij de juiste keuze voor gevelreiniging.

De juiste gevelbescherming

Denk eraan dat u na de gevelreiniging uw gevels laat impregneren om uw gevels extra te beschermen tegen water, vocht, schimmelvorming en vorstschade. Uw gevel wordt door de juiste impregnering waterafstotend, schimmelwerend, brandvertagend en graffitiwerend. Zo geniet u langere tijd van uw gevel. Ook kunt u kiezen voor crepipleisters om uw gevel goed te beschermen. Zo krijgt uw gevel een glad en strak aanzicht. Twijfelt u over wat het beste is voor uw gevel? Neem dan gerust contact op. Het team van Aarst van Remoortere is breed gespecialiseerd en voorziet u graag van advies op maat. 

Dienstverlening Aarts van Remoortere

Bij Aarts van Remoortere kunt u terecht voor een breed scala aan diensten. Naast gevelwerken en dakwerken staat de vakman u ook ten dienst bij andere klussen en karweien. U kunt de onderneming onder andere inschakelen bij: 

  • Zandstralen en voegen
  • Chemisch reinigen en hogedrukreiniging
  • Sier-, crepi en isolatie pleisters
  • Minerale pleisters
  • Gyproc muren en plafonds
  • Dakgootrenovatie
  • Kleine dakwerken zoals EPDM-dakwerken
  • Boring tegen opstijgend vocht
  • Plaatsing van badkamers en keukens

Heeft u nog vragen, of wenst u meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

Gevelreiniging en nieuw voegwerk

Offerte aanvraag / Contact opnemen