Adres
F&K Logistics BVBA, Kluisbergen

F&K Logistics BVBA
Bergstraat 54
Kluisbergen
Oost-Vlaanderen

www.fklogistics.be

Trefwoorden: Koeltransport Scandinavië, Plantentransport Zweden, Plantentransport Noorwegen, Internationaal plantentransport Frankrijk, Groupage transport Scandinavië, Diepvriestransport Scandinavië, Diepvriestransport Frankrijk, Diepvriestransport Benelux, Internationaal vervoer

Rubrieken: Internationaal Transport, Internationaal Transport en Vervoer, Internationaal gekoeld transport, Gekoeld transport

Overige rubrieken:
F&K Logistics BVBA, Kluisbergen

F&K Logistics BVBA, Kluisbergen

Internationaal plantentransport FrankrijkF&K Logistics BVBA is een gespecialiseerd vervoerder in geconditioneerde groupage van bloemen en planten, gekoelde en diepgevroren goederen en pharma producten. F&K Logistics BVBA garandeert de uiterste zorg en kwaliteit die elk transport vraagt. Met een gemotiveerd en vakkundig team voeren zij het transport uit. Met behulp van het modernste materiaal worden de door u toevertrouwde goederen met zorg en op tijd afgeleverd bij de afnemers.

Diensten

Transport
Uw vervoer van geconditioneerde (groupage) van bloemen en Gekoeld transportplanten, diepvriesproducten, vleeswaren, groenten, fruit, pharma is mogelijk van en naar Frankrijk, Benelux en Scandinavië.

Opslag en overslag
F&K Logistics BVBA biedt ook de mogelijkheid tot op- en overslag van goederen. Met een ruimte van 1500 m² kunnen zij allerhande goederen stockeren. Tevens is er een ruimte van 600m² voor het opslaan van goederen bij een temperatuur van +1°C tot +7°C.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Offerte aanvraag / Contact opnemen