Adres
Dranken Willems, Lanaken

Dranken Willems
Heuvelstraat 59
Lanaken
Limburg

www.drankenwillems.be


Trefwoorden: Bier, Drank, Wijnen, Likeuren, Frisdranken, Gin, Alcoholische dranken, Mousserende wijnen, Champagne, Verhuur feestmateriaal

Rubrieken: Drankenhandel

Openingstijden
Ma gesloten
Di 09.00 - 18.00
Wo 09.00 - 18.00
Do 09.00 - 18.00
Vr 09.00 - 18.00
Za 09.00 - 17.30
Zo 09.30 - 11.45
Overige rubrieken:
Dranken Willems, Lanaken

Dranken Willems in Lanaken, uw drankenspecialist voor feesten, geschenken en privé aankopen

Organiseert u een evenement of bent u op zoek naar speciale dranken? Wees welkom bij Dranken Willems in Lanaken. U kunt bij ons terecht voor de verhuur van feestmateriaal en alle soorten drank. Wij bieden zowel alcoholische dranken als wijnen, bier, likeuren, gin, mousserende wijnen en champagne, als frisdranken. Al meer dan 60 jaar lang bedienen wij veel tevreden klanten met ons complete assortiment op drankgebied. Ook voor cadeaumanden op maat bent u van harte welkom.

Cadeaumanden op maat

Bent u op zoek naar een mooi geschenk voor familie, vrienden of bijvoorbeeld uw personeel? Voor elke gelegenheid kunnen wij een mooie cadeaumand voor u samenstellen. In ons assortiment kunt u kiezen uit cadeaumanden met als extra toevoeging bijvoorbeeld chocolade, streekproducten, snacks en bijvoorbeeld wijnglazen en bierglazen. Met de feestdagen bieden wij uiteraard feestelijke speciale samenstellingen met cava, prosecco of champagne. Leuk als eindejaarsgeschenk.

Compleet feestmateriaal verhuur

Wanneer u een feest in de openlucht organiseert komt daar een hoop bij kijken. Zo wilt u uw aangeboden dranken koel kunnen bewaren, een plek bieden aan uw gasten om de dranken te nuttigen en over een herkenbaar uitgiftepunt beschikken. Bij Dranken Willems verhuren wij alles wat u nodig heeft om uw feest compleet te maken. Van tapeilanden en een vrijstaande drankstand, tot tafels, stoelen, frigo en een mobiele wasbak. Informeer gerust naar de verhuur mogelijkheden en voorwaarden.

Wijn, bier en meer

Naast wijnen uit alle streken van de wereld, vindt u ook mooie wijnen in wijnkistjes. Zo heeft u direct een mooi geschenk. In ons aanbod aan bieren kunt u ook een keuze maken uit alcoholvrije varianten evenals diverse speciale streekbieren. Naast bieren in de fles, verkopen wij ook bieren van het vat. U kunt bij ons o.a. terecht voor de volgende diensten en producten:

  • Bieren als speciale bieren en alcoholvrije bieren
  • Wijnen, ook in wijnkistjes
  • Likeuren en sterke dranken
  • Frisdranken
  • Mousserende wijnen en champagne
  • Verhuur feestmateriaal


Heeft u nog vragen of wilt u weten of wij een speciaal pakket voor u kunnen samenstellen? Neemt u dan gerust eens contact met ons op, wij staan u graag te woord. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. Of maak gebruik van het contactformulier op onze website. 

 Dranken Willems, Lanaken

Offerte aanvraag / Contact opnemen