Adres

Broodjes Peter
Broekstraat 9
Berbroek (Herk-de-Stad)
Limburg

www.broodjespeter.be

Trefwoorden: Frietwagen voor feestjes, Frituurwagen huren aan huis, Reserveer frituur aan huis, Gefrituurde hapjes Babyborrels, Frituurwagen inhuren voor feest, Mobiele frituurwagen, Frietkraam huren, Beste frituurwagen te huur, Springkasteel huren, Goede springkastelen

Rubrieken: Tentenverhuur, Springkussens, Frietkramen, Frituurwagens, Springkastelen

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Overige rubrieken:
Broodjes Peter, Berbroek (Herk-de-Stad)

Voor een echt geslaagd feest zet u de mobiele frituurwagen en het springkasteel van Broodjes Peter in Berbroek (Herk-de-Stad) in!

Welkom bij Broodjes Peter in Berbroek (Herk-de-Stad), waar we u een onweerstaanbaar aanbod doen voor uw catering, evenement, feest met de beste frituurwagen te huur. Met een uitgebreide keuze uit dagverse broodjes, wraps, snacks, worstenbroodjes, donuts, fruit, broodjesbuffetten, lunchpakketten en huisbereid ijs hebben voor u kwaliteitsmaaltijden met de geschikte prijs-kwaliteitverhouding voor onder meer uw busuitstappen, voor sportclubs en verenigingen, voor familiefeesten, ontbijtsessies, vergaderingen, babyborrels en eender welk feest u wilt organiseren! Doe een beroep op onze frietwagen voor feestjes om zo uw eigen frituurwagen te huren aan huis. We verzorgen alles wat u wenst, zoals gefrituurde hapjes voor babyborrels in onze mobiele frituurwagen. Voor kinderfeesten en familiefeesten kunt u ook ons springkasteel huren. We hebben een mooi assortiment goede springkastelen voor u klaarstaan. Wilt u niet zomaar een frietkraam huren, maar onze fantastische frituurwagen inhuren voor uw feest? Neem dan direct contact op en reserveer uw frituur aan huis!

Mobiele frituurwagen Berbroek (Herk-de-Stad), Limburg

Over Broodjes Peter in Berbroek (Herk-de-Stad)

We bieden u onze heerlijke mobiele frituurwagen, onze hamburgerkraam en onze gave springkastelen, waaronder een clown, speelbed en hondenthema kasteel! We kunnen de kastelen bij u leveren, maar u kunt deze ook met een camionetten of remorque (kleine aanhangwagen) ophalen. Wat voor ons belangrijk is: In onze frietkraam is alles vers, heerlijk en perfect op maat van u voorbereid, onze burgers zijn sappig en een hit voor iedereen en onze springkastelen maken uw feest van een succes tot een supersucces! Hoe we dit doen? Door een excellente voorbereiden, door mee te denken met onze klanten en hun evenementen en feesten, door middel van duidelijke communicatie over verwachtingen en wensen, waardoor we perfect maatwerk kunnen leveren, én door een zeer hoge serviceverlening. Dit alles maakt van Broodjes Peter in Berbroek de gangmaker op ieder feest! Mogen we ook uw feest een extra dimensie geven en bijdragen aan het maken van onvergetelijk mooi en lekkere herinneringen?

De mobiele frituurwagen uit Limburg

Wilt u lekkere verse frietjes aan huis, voor een evenement, communiefeest, trouwfeest, pensionering, bedrijfsactiviteit, opendeur of ander feest? Dan komen wij lekkere verse frietjes bakken bij u! We vertellen u graag iets meer over hoe het inzetten van onze mobiele frituurwagen werkt. We werken met drie formules, die all-inclusive zijn. Een formule duurt twee uur, wilt u dus een langer tijdsbestek van de frituurwagen gebruik maken, dan kunt u kiezen voor twee verschillende formules of twee maal uw favoriete formule. We hebben van u uitsluitend één (onbelaste) stroomlijn nodig. Uiterlijk drie dagen voor het feest geeft u het aantal personen door en zorgen wij dat alles tiptop voorbereid is. Mogen we u meer vertellen over het inzetten van onze mobiele frituurwagen of wilt u direct een reservering maken? Aarzel dan niet, maar neem direct contact met ons op. 

Geniet van ons fantastische aanbod voor een supersuccesvol feest

Uw feesten uit en thuis zijn onze passie! Broodjes Peter verzorgt met kennis, kunde en passie de catering voor uw familiefeest, communiefeest, tapenadebuffet, receptie, walking dinner, brunch, BBQ-feesten, babyborrel, kaasschotels, ontbijtmanden en nog veel meer. Maatwerk, kraakverse voorbereiding en een superieure service staan hierbij centraal. Kies voor een ongeëvenaard heerlijk feest door het inzetten van ons aanbod, waaronder:

  • Frietwagen voor feestjes
  • Frituurwagen huren aan huis
  • Reserveer frituur aan huis
  • Gefrituurde hapjes Babyborrels
  • Frituurwagen inhuren voor feest
  • Mobiele frituurwagen
  • Frietkraam huren
  • Beste frituurwagen te huur
  • Springkasteel huren
  • Goede springkastelen

Neem eenvoudig contact op voor meer informatie, voor het maken van een reservering en voor het verkrijgen van een (vrijblijvende) offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

 

Gefrituurde hapjes Babyborrels Berbroek (Herk-de-Stad), Limburg

Offerte aanvraag / Contact opnemen