Adres
't Frietkanon, Edegem

't Frietkanon
Philips de Monteplein 20
Edegem
Antwerpen

www.tfrietkanon.be

Trefwoorden: Friet levering aan huis, Frietkot, Frietjes aan huis, Thuislevering, Frietlevering, Frietbezorging, Frituur afhuren, Snacks levering aan huis, Frituur aan huis, Zaalverhuur

Rubrieken: Snackbar, Frituurspecialiteiten, Frituren, Frietkramen, Frituurwagens

Openingstijden
Ma gesloten
Di 16.00 - 22.00
Wo 12.00 - 22.00
Do 16.00 - 22.00
Vr 12.00 - 22.00
Za 17.00 - 22.00
Zo 17.00 - 22.00
Overige rubrieken:
't Frietkanon, Edegem

't Frietkanon, Edegem

Bij 't Frietkanon kunt u terecht voor heerlijke, verse frietjes. U vindt 't Frietkanon op het Philips de Monteplein in Edegem. Zaakvoerder van 't Frietkanon is Vincent Dams die samen met zijn vrouw de lekkerste frietjes, burgers en snacks voor u klaarmaakt. U kunt eenvoudig parkeren bij onze zaak en heeft ook voldoende zitgelegenheid om uw frietjes en snacks bij ons op te peuzelen. Voor de kinderen is er een speelhoek. Toch liever frietjes aan huis bestellen? Ook dat is een mogelijkheid bij 't Frietkanon. Wij rijden tot maximaal een kwartier buiten Edegem zodat we u kunnen verzekeren dat de frietjes nog warm zijn. Wilt u bestellen dan is het aan te raden dit tenminste een uur van te voren te doen. Benieuwd naar onze specialiteiten? Bezoek de website.

Heerlijke frietjes van 't Frietkanon uit Edegem

Zaalverhuur

U kunt bij 't Frietkanon ook terecht als u een (kinder)feestje of evenement gepland heeft waar frietjes bij horen. U laat ons weten hoe groot de groep is en wij zorgen voor een passend arrangement.

U kunt bij 't Frietkanon ook terecht voor verscheidene snacks

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen