Adres
Café Zaal Bart, Merksem

Café Zaal Bart
Sint-Bartholomeusstraat 9 A
Merksem
Antwerpen

www.zaalbart.be
www.zaal-bart.be

Trefwoorden: Theaterzaal huren, Congreszaal, Huren van zalen Merksem, Vergaderzaal huren Antwerpen, Seniorenconcert, Dansavonden, Koffietafels huren, Theaterseizoenen, Theatervoorstellingen, Bedrijfsprojecten

Rubrieken: Zalenverhuur, Zaalverhuur, Vergaderfaciliteiten, Feestzalenverhuur

Overige rubrieken:
Café Zaal Bart, Merksem

Café Zaal Bart, Merksem

Bent u op zoek naar een zaal voor uw feest of evenement in Merksem of omstreken? Dan moet u bij Café Zaal Bart zijn. U heeft de keuze uit vijf verschillende zalen die verhuurd kunnen worden voor verschillende events en activiteiten. Zo hebben wij bijvoorbeeld een een grote feestzaal met een capaciteit van 250 personen maar kunt u ook kiezen voor de kleine feestzaal waar ruimte is voor 80 personen. Vergaderen doet u in een van onze verschillende vergaderzalen. Bekijk onze website voor meer informatie over capaciteit en de aanwezige voorzieningen.

Voor een impressie van onze zalen kunt u de foto's op de website bekijken. Onze agenda met komende activiteiten vindt u hier ook.

Ligging Café Zaal Bart

U kent waarschijnlijk het Sportpaleis wel. Café Zaal Bart ligt hier vlakbij en beschikt over een ruimte parking rondom en op eigen terrein. Ook zijn wij eenvoudig met het openbaar vervoer te bereiken. Wist u dat u vanuit het Districtshuis van Merksem of vanaf de kerk alleen maar de straat hoeft over te steken? Als u daar trouwt is Café Zaal Bart de ideale locatie voor het feest! Meer informatie over onze zaalverhuur? Schroom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Offerte aanvraag / Contact opnemen