Adres
Schrijnwerken - VDS Works, Izegem

VDS Works
De Lanteernstraat 13
Izegem
West-Vlaanderen

www.vdsworks.be


Trefwoorden: Fabricage van poorten, Geautomatiseerde houten poorten, Manuele houten poorten, Vloerenlegger, Laminaat legger, Aanleg terrassen en opritten, Schrijnwerken, Interieur op maat, Klusjesdienst

Rubrieken: Renovatiewerken, Poorten, Elektriciteitswerken, Electriciteit, Afbraakwerken

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Overige rubrieken:
VDS Works, Izegem

VDS Works in Izegem, uw allround aannemer voor schrijnwerken, vloeren, daken, elektra en meer

Bent u op zoek naar een allround aannemer voor uw verbouwing? Dan bent u bij VDS Works in Izegem aan het juiste adres. Wij kunnen elke opdracht voor u uitvoeren, zowel binnenshuis als buitenshuis. Heeft u altijd al gedroomd van een interieur op maat? Maak gebruik van onze gespecialiseerde schrijnwerken en vloerenlegger. Onze laminaat legger zorgt voor een compleet nieuwe uitstraling. Onze klusjesdienst verzorgt ook de fabricage van poorten, geautomatiseerde houten poorten, manuele houten poorten evenals de aanleg terrassen en opritten. Kortom, voor een allround klussenbedrijf, gaat u naar VDS Works.

Schrijnwerken - VDS Works, Izegem

Waarom VDS Work?

Met meer dan 25 jaar ervaring bent u bij VDS Works verzekerd van vakwerk. Zaakvoerder Nico Vanderstraeten, verzorgt, samen met zijn team, elke opdracht bij zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden een complete waaier aan diensten voor u renovatie of verbouwing. Hierdoor heeft u altijd slechts met één aanspreekpunt te maken. Kwaliteit en maatwerk staat bij ons voorop, altijd tegen een eerlijke prijs, passend bij uw budget. Ons team van professionals werkt snel en met oog voor detail. U mag van ons een uitstekende afwerking verwachten, waar u trots op kunt zijn.

Schrijnwerken op maat

Dankzij schrijnwerken is het mogelijk elke interieur op maat te maken, exact volgens uw wensen en behoeften. Heeft u altijd al extra opbergruimte gewenst op zolder? Dan maken wij voor u inbouwkasten op maat. Of wat dacht u van de loze ruimte onder de trap als extra opbergplek of eindelijk die gewenste walkin closet! Elke opdracht is bespreekbaar, waarbij graag meedenken in oplossingen en te gebruiken afwerking en materialen. Kijk eens op onze website voor inspiratie. u zult versteld staan van de mogelijkheden.

Brede waaier aan diensten

Naast schrijnwerken, verzorgen wij tevens uw sanitaire werken, tegelwerken, elektra, ruwbouw en zelfs dakwerken. Twijfelt u of wij een klus voor u kunnen uitvoeren? Vraag het gerust, niets is onmogelijk. U kunt bij ons o.a. terecht voor de volgende diensten:

  • Fabricage van poorten
  • Geautomatiseerde houten poorten
  • Manuele houten poorten
  • Vloerenlegger
  • Laminaat legger
  • Aanleg terrassen en opritten
  • Schrijnwerken
  • Interieur op maat
  • Klusjesdienst

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over onze diensten? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. Of maak gebruik van het contactformulier op onze website. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Schrijnwerken - VDS Works, Izegem

Offerte aanvraag / Contact opnemen