Adres

Mobiletric
Hundelgemsesteenweg 168
Merelbeke
Oost-Vlaanderen


Trefwoorden: Elektriciteitswerken, Domotica, Videofonie, Parlofonie, Camerabewaking, Alarmsystemen, Industriële verlichting, Elektriciteit leggen, Elektrische installaties, Schrijn en timmerwerken

Rubrieken: Alarminstallaties, Elektriciens, Elektriciens - Installateurs, Schrijn- & timmerwerken

Overige rubrieken:
Mobiletric, Merelbeke

Uw elektriciteitswerken laat u door Mobiletric in Merelbeke uitvoeren

Wilt u uw huis beter beveiligen, door bijvoorbeeld alarmsystemen of camerabewaking aan te sluiten? Dan moet u bij Mobiletric uit Merelbeke zijn. Het elektriciteitsbedrijf heeft namelijk ruime ervaring in huisbeveiliging en het aansluiten van domotica en dergelijke elektrische installaties. Wilt u ook graag uw voordeur voorzien van geautomatiseerde systemen zoals parlofonie of videofonie? Zo weet u altijd wie er bij u aanbelt. Op een kundige manier elektriciteit leggen? Ongeacht of het om een nieuwbouwhuis of om een renovatieproject gaat, u kunt rekenen op de ervaren elektriciens van Mobiletric. Ook voor het plaatsen van verlichting of het maken van een lichtplan kunt u contact opnemen. West u bijvoorbeeld industriële verlichting in uw bedrijf of pand? Geen probleem voor Mobiletric! Maar bij elektriciteitswerken stopt het niet, u kunt ook terecht bij de klussers voor schrijn en timmerwerken. Heeft u bijvoorbeeld een raamkozijn dat vernieuwd moet worden, of wilt u graag een overkapping laten maken, dan bent u ook bij Mobiletric uit Merelbeke aan het juiste adres!

Huisbeveiliging voelt goed

Een op afstand te besturen camera die uw terrein in de gaten houdt, of alarmsystemen die op tactische plaatsen in uw woning geplaatst zijn: uw huis beveiligen geeft u een veiliger gevoel en houdt indringers buiten. Mobiletric heeft ervaring in het plaatsen van diverse modellen en systemen. Zo zijn er alarmen te plaatsen op ramen en deuren, maar kunt u ook voor een systeem dat werkt op bewegingssensoren kiezen. Door parlofonie en videofonie aan te sluiten op uw voordeur en bel kunt u ook een veiliger gevoel krijgen. Hierdoor kunt u namelijk vanuit uw huis zien wie er voor de deur staat en kunt u deze persoon beantwoorden.

Mooie of praktische verlichting

Of het nu gaat om het plaatsen van op elkaar afgestemde sfeerverlichting in uw woning, of het plaatsen van industriële verlichting in een pakhuis, wij van Mobiletric staan voor u klaar! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw verlichting door middel van een lichtplan. Zo kunt u op een plattegrond nauwkeurig zien hoe het licht zich verspreidt in uw woning. Aan de hand van zo’n plan kunt u kiezen om meer lichtpunten toe te voegen. Voor bedrijven die industriële verlichting gebruiken is het van belang dat de lampen veilig en op de juiste plek hangen. Dit kunnen wij eventueel met een kraan of een hoogwerker uitvoeren.

Diverse elektriciteitswerken

Laat onze ervaren elektriciens uw elektriciteit aanleggen. Neem vooral contact met ons op voor onder andere:

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak inplannen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ook in contact komen door een bericht achter te laten via het contactformulier hieronder.

51262638_s.jpg - Mobiletric, Merelbeke

Offerte aanvraag / Contact opnemen