Adres
A.E.S. BVBA, Haaltert

A.E.S. BVBA
Edestraat 88
Haaltert
Oost-Vlaanderen

www.aes-elektricien.be


Trefwoorden: Algemene elektriciteitswerken, Totaalinrichting voor apotheken, Kantoorinrichting, Totaalproject, Datasystemen voor kantoren, Ventilatie voor nieuwbouw, Domotica, Verlichtingsprojecten

Rubrieken: Elektriciens, Elektriciens - Installateurs

Openingstijden
Ma 09:00 - 17:00
Di 09:00 - 17:00
Wo 09:00 - 17:00
Do 09:00 - 17:00
Vr 09:00 - 17:00
Za 09:00 - 17:00
Zo gesloten
Overige rubrieken:
A.E.S. BVBA, Haaltert

A.E.S. BVBA, Haaltert

Bent u op zoek naar een vakkundige elektricien dan bent u bij A.E.S. aan het juiste adres. Het bedrijf wordt geleid door Kris en Geert. Kris is zijn hele leven al geїnteresseerd in elektriciteit en dus echt een geboren elektricien. Geert is via een omweg in de wereld van licht en flits terechtgekomen. U bent bij ons verzekerd van een professionele service.

AES is een vakkundige elektricien in Haaltert

Diensten

ZwembadverlichtingU kunt bij A.E.S. zowel terecht voor kleinere klussen als grote nieuwbouwprojecten. Een greep uit onze diensten waar zowel particulieren als zakelijke klanten een beroep op kunnen doen. Particulieren helpt A.E.S. met onder andere de volgende diensten:

  • Storingsdienst: alle soorten storingen.
  • Algemene installatie: Denk aan cyproc wanden en plafonds. Ook kunt u bij ons terecht voor het keuren of herkeuren van uw installatie.
  • Kleine verbouwingen: Denk aan het plaatsen van een nieuwe keuken of een uitbreiding van uw badkamer of garage. Ook voor een aanbouw draaien wij onze hand niet om.
  • Renovatie huizen: Heeft u een nieuwe woning gekocht die opgeknapt moet worden? A.E.S. helpt u graag met de aanpassingen, volledige vernieuwing en keuringen van uw woning.


Ook voor totaalprojecten doet u een beroep op A.E.S. Voor zakelijke klanten kan A.E.S. alles aanleggen bij u op kantoor, zoals stopcontacten , data + datakast, verlichting, enzovoorts. Voor industriële toepassingen leggen wij in overleg alle kabels en voedingen aan die bedoeld zijn voor machines of verwarmingen.

A.E.S. kunt u inschakelen voor het aansluiten van uw verlichtingAlgemene installatie door A.E.S
Offerte aanvraag / Contact opnemen