Adres
WS Elektrotechnieken, Oeselgem

WS Elektrotechnieken
Palingstraat 31
Oeselgem
West-Vlaanderen

www.ws-elektrotechnieken.be


Trefwoorden: Algemene elektriciteitswerken, Elektrotechniek, Plaatsen van zonnepanelen, Windenergie, Domotica, Automatisatie, Brandbeveiliging, Alarmbeveiliging, Hernieuwbare energie, Fotovoltaïsche zonnepanelen

Rubrieken: Elektriciens - Installateurs

Openingstijden
Ma 06:00 - 17:00
Di 06:00 - 17:00
Wo 06:00 - 17:00
Do 06:00 - 17:00
Vr 06:00 - 17:00
Za gesloten
Zo gesloten
Overige rubrieken:
WS Elektrotechnieken, Oeselgem

WS Elektrotechnieken voor al uw elektriciteitswerken in Oeselgem

Bent u op zoek naar een bekwame en gedreven aannemer in elektriciteitswerken: dan kunt u bij WS Elektrotechnieken terecht. Zij helpen u graag bij de installatie van algemene elektriciteitswerken en toebehoren, domotica, alarmbeveiliging, brandbeveiliging en voor installaties voor milieuvriendelijke en hernieuwbare energie.

Algemene elektriciteitswerken en toebehoren

Bent u van plan te gaan bouwen of verbouwen? Of zijn uw elektrische installaties aan vernieuwing toe? Bij WS Elektrotechnieken kunt u terecht voor een waaier van diensten. Op vakkundige wijze plaatsen en keuren zij elektrische installaties voor nieuwbouw en renovaties. Ook kunnen zij alle elektrotechniek op orde brengen na verbouwing of renovaties. Daarnaast voert WS Elektrotechnieken allerhande (aanpassings)werken op het laagspanningsnet uit. Om meer sfeer aan te brengen in uw huis installeren zij ook binnen- en buitenverlichting.

Domotica voor meer woongemak en plezier

Domotica is de verzamelnaam voor slimme huisautomatiseringssystemen die ervoor zorgen dat u zo comfortabel mogelijk kunt wonen en leven. U vereenvoudigt uw levensstijl door het besturen van onder andere de temperatuur, verlichting en deurcommunicatie op afstand. Naast gemak bespaart u ook op uw energiefactuur. De vakmannen van WS Elektrotechnieken zijn goed opgeleid met uitstekende vakkennis en hebben daarnaast uitgebreide ervaring. In overleg met u wordt gekeken welke automatisaties bevorderlijk zijn voor uw woongemak. Binnen no-time kunt u op afstand ramen, deuren en poorten openen en sluiten. Of u zorgt dat voor aankomst het huis al goed op temperatuur is en een kopje koffie wordt gemaakt. Voor automatisatie van rolluiken en poorten kunt u ook terecht.

Milieuvriendelijk huis met hernieuwbare energie

Een milieuvriendelijk huis wordt steeds gewilder. Duurzaam wonen is namelijk een goede manier om een steentje bij te dragen aan een schonere wereld. Daarnaast verlaagt het uw elektriciteitsuitgaven aanzienlijk. WS Elektrotechnieken is hiervoor een geschikte partner. Zij faciliteren het plaatsen van zonnepanelen, zonneboilers en de installatie van laadpalen voor auto’s en fietsen. Van fotovoltaïsche zonnepanelen tot toepassingen voor windenergie: u kunt rekenen op WS Elektrotechnieken.

Bent u op zoek naar een vakkundige aannemer voor elektrotechniek in Oeselgem? Of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact op.

Offerte aanvraag / Contact opnemen