Adres
iQ3 Home Intelligence, Hechtel

iQ3 Home Intelligence
Weidestraat 8
Hechtel
Limburg

www.iq3home.be


Trefwoorden: Elektriciteitswerken, Elektriciteit, Domotica, Verlichting, Led verlichting, Videofonie, Parlofonie, Automatisatie, Alarmsystemen, Toegangscontrole

Rubrieken: Groothandel, Elektriciens - Installateurs

Overige rubrieken:
iQ3 Home Intelligence, Hechtel

iQ3 Home Intelligence, Hechtel

iQ3 elektrotechnische groothandel

Installatiemateriaal - Verlichting - Domotica - Videofonie en Parlofonie - Batterijen - Alarm - Camera

DomoticaiQ3 werd begin 2013 opgestart door Greg Delien. Na jaren ervaring in de elektrotechnische wereld zijn we er van overtuigd dat wij ons steentje kunnen bijdragen. De idee voor iQ3 groeide uit een passie voor techniek en vooral elektriciteit en domotica. Dankzij de combinatie van de juiste materialen met een goed inzicht hierover kunnen we de woning van morgen intelligenter maken. Dit maakt de woning 'iQ1': comfortabeler, 'iQ2': veiliger en vooral 'iQ3': energiebesparend!

iQ3 wil zowel professionelen als particulieren helpen. Je kan bij ons terecht voor elektrische materialen van draad tot lamp. Maar verder willen we ons vooral specialiseren in het begeleiden van installateurs, klussers, winkeleigenaren, zelfbouwers.

Zelfbouw elektriciteit & domotica iets voor u?

Voor Domotica-projecten kunnen wij u doorheen alle fases van de installatie begeleiden. Van ontwerp en planning tot plaatsingbegeleiding op de werf en al dan niet voor u aansluiten of programmeren achteraf. Dankzij onze expertise weten wij perfect wat u wil en hoe het moet!

U kan bij ons ook terecht voor de 're-lighting' van uw zaak of woning. Wil u de verlichting opnieuw inrichten en vooral besparen op de verbuikskost van uw verlichting? Dan kunnen we u ook hierin begeleiden. Geen tijd om dit zelf te doen? Geen probleem, we hebben voor elke situatie een oplossing op maat!

U kan bij ons dagelijks terecht van 18.30 tot 21u! Zaterdag en zondag zijn we doorlopend open!

Offerte aanvraag / Contact opnemen