Adres
Schouteten Hein, Heuvelland

Schouteten Hein
Vierstraat 55
Heuvelland
Vlaams-Brabant

www.schouteten-hein.be


Trefwoorden: Elektriciteitswerken, Verwarming, Vloerverwarming, Badkamerrenovatie, Verlichting, Ventilatie, Loodgieter, Bekabeling, Nieuwbouw

Rubrieken: Centrale Verwarming - Installatie en Onderhoud, Sanitair, Elektriciens

Overige rubrieken:
Schouteten Hein, Heuvelland

Schouteten Hein, Heuvelland

Bent u op zoek naar een elektricien, loodgieter of chauffagist in West-Vlaanderen, in het bijzonder in de streek van Heuvelland, Ieper en Poperinge? Dan bent u bij Schouteten Hein aan het juiste adres. U profiteert van onze 15 jaar ervaring in de sector. Bovendien streven wij altijd naar het best mogelijke resultaat voor scherpe prijzen. Niet voor niets blijft ons klantenbestand jaarlijks nog steeds groeien.

Diensten

U kunt bij Schouteten Hein terecht voor verschillende diensten, zoals

  • elektriciteitswerken: denk aan het plaatsen van zekeringskasten of het hernieuwen van bekabeling.
  • loodgieterswerken
  • plaatsing van chauffageketels: bijvoorbeeld uw oude verwarmingsketel vernieuwen, chauffage laten installeren of vloerverwarming plaatsen.
  • onderhoud van chauffageketels
  • algemene inrichting van badkamers: Schouteten Hein is het ideale bedrijf om in te schakelen om uw badkamer te renoveren. De hele renovatie kunnen wij door onze veelzijdigheid aan diensten geheel op ons nemen.


Wij richten ons voornamelijk op particulieren, ongeacht of het bij u nu gaat om een nieuwbouw- of renovatieproject. Bovendien staan wij ook graag tot uw dienst bij kleine depannages. Uiteraard beschikken wij over alle benodigde vergunningen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvraag / Contact opnemen