Adres

Dr Van Delm Inge
Statiestraat 47
Diest
Antwerpen


Trefwoorden: Handchirurgie, Voetchirurgie, Orthopedische heelkunde, Traumatologie van hand- en polsproblemen, Sportletsel, Voet en Enkelproblemen, Klachten aan handen en voeten, Gipsraadpleging

Rubrieken: Artsen, Orthopedie

Overige rubrieken:
Dr Van Delm Inge, Diest

Dr. Van Delm | Orthopedie in Diest, Antwerpen

dr. Van Delm

Pijn aan hand of voet? Orthopedist dr. Inge Van Delm helpt u graag

Heeft u pijn aan hand of voet? Dit kan u behoorlijk belemmeren in uw dagelijkse bezigheden. Waarschijnlijk wilt u ook graag dat er verder naar uw pijn wordt gekeken. Waar komt de pijn vandaan en wat zijn mogelijke oplossingen? Dr. Inge Van Delm helpt u graag verder. Zij is orthopedist in Diest, Antwerpen en al 15 jaar gespecialiseerd in problemen van de handen en voeten.

Wat is orthopedie precies?

Orthopedie is een medisch specialisme dat zich richt op aandoeningen van pezen, gewrichten en spieren. Het is dus een heel breed vakgebied. Mensen komen doorgaans bij een orthopedist terecht met pijnklachten die worden veroorzaakt door sportletsel, klachten aan de gewrichten zoals slijtage, botklachten of pijn in spieren en pezen. Een orthopedist zorgt ervoor dat uw klachten verminderen. Dit kan door middel van orthopedische chirurgie gebeuren, maar ook andere behandelmethoden zijn vaak mogelijk. Het is belangrijk dat u een behandelaar kiest die ook echt naar uw verhaal luistert en waarbij u zich op uw gemak voelt.

Orthopedie bij pijnklachten van hand of voet

Pijn aan hand of voet kan langdurig aanslepen. Als u pijnklachten ervaart aan uw hand of voet kan dit verschillende oorzaken hebben. Zo kunt u last hebben van de gewrichten in uw hand of voet. Ook kan een blessure of sportletsel de oorzaak zijn van uw pijnklachten. Orthopedie biedt in dergelijke gevallen een uitkomst. Een betrouwbare arts die luistert naar uw verhaal en uw klachten serieus neemt is essentieel. Samen met u kijkt dr. Van Delm hoe uw pijnklachten verholpen kunnen worden. Er zijn verschillende oplossingen. Zo kan orthopedische chirurgie in sommige gevallen raadzaam zijn.

In andere gevallen is orthopedische hand- of voetchirurgie niet nodig en komt u van uw pijnklachten af middels een brace, injecties of een andere duurzame oplossing. Dr. Inge Van Delm bekijkt samen met u wat de mogelijkheden zijn. Hierbij houdt zij uiteraard rekening met uw eigen wensen en verwachtingen. Dr. Van Delm heeft al vele patiënten van hun pijnklachten afgeholpen. In andere gevallen zijn de pijnklachten in hoge mate afgenomen. Hierdoor kunnen de patiënten weer beter bewegen en krijgen zij meer plezier in het leven.

Handchirurgie of voetchirurgie nodig in Diest?

Heeft u handchirurgie of voetchirurgie nodig in Diest, Antwerpen? Dr. inge Van Delm helpt u graag van uw pijnklachten af. Zij is een uiterst vakkundige arts met een jarenlange expertise op het gebied van orthopedie. Zij luistert aandachtig naar uw verhaal en zorgt ervoor dat u pijnloos geholpen wordt in een prettige omgeving. Heeft u handproblemen, polsproblemen, voetproblemen of enkelproblemen? Orthopedie biedt een uitkomst. Neem contact op met Dr. Inge Van Delm voor een persoonlijke afspraak. 

Offerte aanvraag / Contact opnemen