Adres
Gevelreiniging - TG Roofs, Koekelare

TG Roofs
Pottebezemstraat 19
Koekelare
West-Vlaanderen

tgr-ontmossing.be

Trefwoorden: Dak schilderen, Gevelreiniging, Ontmossen van daken, Uitkuis van dakgoten, Restauratiewerken, Schoonmaak van daken, Reinigen met stoom, Dakgoten schilderen, Isolatiewerken, Terrasreiniging

Rubrieken: Bouwbedrijven, Schilderwerken, Dak Isolatie, Ontmossingswerken, Elastische voegwerken

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Overige rubrieken:
TG Roofs, Koekelare

TG Roofs uit Koekelare zorgt, zoals de naam doet vermoeden, voor al uw dakwerken en gevelreiniging

Ga voor de beste op het gebied van reiniging, of het nu gaat om intens reinigen met stoom of zachte reiniging, naar TG Roofs in Koekelare. Zij doen aan gevelreiniging, de schoonmaak van daken, uitkuis van dakgoten, terrasreiniging en het ontmossen van daken. Maar ook voor vogelwering rond zonnepanelen en vogelwering algemeen kunt u TG Roofs inschakelen. Daarnaast bent u voor restauratiewerken als schouwrestauratie of gevelrestauratie bij ze aan het juiste adres. Verder gaan ze schilderwerken als dak schilderen en dakgoten schilderen zeker niet uit de weg. Ten slotte bent u ook voor isolatiewerken bij ze aan het juiste adres. Welke klus u ook aan ze overlaat, bij TG Roofs bent u zeker van professionaliteit. 

Gevelreiniging - TG Roofs, Koekelare

Ga voor schone en goed onderhouden daken, gevels en terrassen

TG Roofs uit Koekelare werkt enkel met professionals. Zij gebruiken alleen de beste reinigingsmaterialen en machines. Ga een samenwerking met ze aan voor onder andere:

 • Restauratiewerken
 • Schoonmaak van daken
 • Ontmossen van daken
 • Dak schilderen
 • Gevelreiniging
 • Terrasreiniging
 • Uitkuis van dakgoten
 • Dakgoten schilderen
 • Isolatiewerken
 • Reinigen met stoom
 • Vogelwering rond zonnepanelen
 • Vogelwering algemeen

Een proper dak boven uw hoofd om u een veilig gevoel te geven

Niet alleen voor de looks, maar ook voor de veiligheid van u en uw geliefden is het van belang uw dak regelmatig te reinigen. Aangezien u op hoogte moet werken en een dak aardig wat vierkante meters in beslag neemt, wordt dit al gauw een grote klus die u het beste aan mensen met ervaring kunt overlaten. De professionele medewerkers van TG Roofs uit Koekelare komen graag bij u langs om uw dak te ontmossen, poreuze dakbedekking te herstellen, een beschermende coating aan te brengen of een algemene reiniging van dakpannen en dakplaten voor u te doen. 

Alle voordelen op een rijtje van een professionele gevelreiniging

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: professionele gevelreiniging heeft zoveel voordelen dat u zich straks af zal vragen waarom u dit tot nog toe niet regelmatig heeft gedaan. Zo krijgt uw woning een schoon en fris uiterlijk, worden schade en slijtage voorkomen en worden muren goed beschermt tegen vocht. Al het voorgaande leidt uiteindelijk tot een hogere waarde van uw pand. TG Roofs uit Koekelare is hét bedrijf bij uitstek om uw gevelreiniging, gevelrenovatie en voegwerken op een juiste manier voor u uit te voeren.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Aarzel dan niet en neem contact op met TG Roofs uit Koekelare. U kunt ook het contactformulier invullen.

Gevelreiniging - TG Roofs, Koekelare

Offerte aanvraag / Contact opnemen