Adres
JDR-Solutions, Sint-Lievens-Houtem

JDR-Solutions
Oordegemstraat 60
Sint-Lievens-Houtem
Oost-Vlaanderen

www.jdr-solutions.be

Trefwoorden: Binnenhuisrenovatie, Verwarmingssystemen, Interventies, Vaillant, Boiler, Cv ketels, Condensatieketels, Onderhoud, Junkers

Rubrieken: Centrale Verwarming - Installatie en Onderhoud, Sanitair, Renovatie, Centrale verwarming-onderhoud en herstellingen, Badkamerrenovatie

Overige rubrieken:
JDR-Solutions, Sint-Lievens-Houtem

JDR-Solutions, Sint-Lievens-Houtem

Totaalprojecten: verwarming, badkamerrenovatie & totale binnenhuisrenovatie

JDR-Solutions is een jong dynamisch bedrijf opgericht door Jonathan De Rycke. U kunt hier terecht voor totaalprojecten van verwarming, badkamerrenovatie en zelfs totale binnenhuisrenovatie. Verder verzorgen wij ook onderhouden met attest, dringende en niet dringende interventies. Alsook een algemene klusdienst voor huis en tuin.

Na 15 jaar ervaring in deze werkgebieden als technieker en plaatser van alle systemen centrale verwarming en sanitair start JDR-Solutions nu een eigen concept op, waar zij continu zoeken naar oplossingen voor de klant, kwaliteit en service na verkoop. Zij richten zich vooral op de particuliere markt, maar ook kleine kmo’s zijn welkom.

Voor heel wat opdrachten, plaatsingen en herstellingen werkt JDR-Solutions samen met DMC Technics, ook een jonge, dynamische en flexibele speler in het installeren, vervangen en herstellen van verwarming en sanitair.

Diensten

JDR-Solutions biedt de volgende diensten aan:


Méér info of een gratis prijsofferte? Neem dan gerust contact op.

Offerte aanvraag / Contact opnemen