Adres
Drs Zeyen - Cosemans

Drs Zeyen - Cosemans
Taxanderlei 13
Schoten
Antwerpen

www.oogartsenpraktijkschoten.be


Trefwoorden: Oogarts, Oogartsenpraktijk, Grijze staar, Glaucoom, Netvliesproblemen, Cataract, Laser refractieve chirurgie, Refractieve chirurgie, Macula degeneratie, AMD ogen

Rubrieken: Artsen

Openingstijden
Ma 08.30 - 12.00 13.30 - 18.00
Di 08.30 - 12.00 13.30 - 18.00
Wo gesloten
Do 08.30 - 12.00 13.30 - 18.00
Vr 08.30 - 12.00 13.30 - 18.00
Za gesloten
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Drs Zeyen - Cosemans, Schoten

Drs Zeyen - Cosemans, Schoten

Lui oogBent u op zoek naar een oogartsenpraktijk in Antwerpen, neem dan vrijblijvend contact op met Drs Zeyen Cosemans in Schoten. U kunt bij ons terecht voor verschillende oogaandoeningen:

  • Amblyopie of lui oog: Bij een amblyoop of lui oog is het zicht van één oog verminderd en (aanvankelijk) niet te verbeteren met een bril of lens.
  • Droge ogen: Een veelvoorkomend probleem in onze praktijk dat wordt veroorzaakt door een chronisch tekort aan een voldoende bevochtiging en smering van het oogoppervlak. Droge ogen kunnen zorgen voor irritatie, rode ogen en in sommige gevallen zelfs tot zichtverlies.
  • Corneatransplantatie: Dit is een vervorming of vertroebeling van het hoornvlies. Een corneatransplatatie voeren we in de meeste gevallen uit als het zicht geminderd is tot minder dan 30% of wanneer het oog te gevoelig of pijnlijk is geworden.
  • Diabetes en het oog: door suikerziekte heeft u een groter risico op oogbeschadigingen. Diabetische retinopathie zijn afwijkingen op het netvlies die onbehandeld kunnen leiden tot blindheid.
  • Leeftijdsgebonden maculadegeneratie: Tast het centrale deel van het netvlies aan en is de belangrijkste oorzaak van zichtsverlies van 55-plussers.


Oogoperaties

Ook voor verschillende oogoperaties kunt u bij Drs Zeyen terecht. Denk aan refractieve chirurgie dat als doel heeft door middel van lasertechnologie patiënten zo veel mogelijk zonder bril of lenzen door het leven te laten gaan. Cataractchirurgie en ooglidchirurgie voeren wij ook uit. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Glaucoom

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen