Adres
Manoir De La Bas, Aische-En-Refail

Manoir De La Bas
Route de Gembloux 180
Aische-En-Refail
Namen

www.camping-manoirdelabas.be


Trefwoorden: Kamperen, Kampeerterrein, Petanqueterrein, Camping in Belgie, Fietsgelegenheid, Petanque, Caravan camping, Taverne

Rubrieken: Campings, Vakantiecentra, Vakantie & Recreatie Belgie

Overige rubrieken:
Manoir De La Bas, Aische-En-Refail

Manoir De La Bas, Aische-En-Refail

het prachtige Aische-En-Refai

Bij camping Manoir De La Bas plant u eenvoudig uw vakantie en recreatie in Belgie! Naast het mooi verzorgde en ruime kampeerterrein van Manoir De La Bas geniet u ook volledig van het prachtige Aische-En-Refail domein. Wat dacht u van een bezoek aan een kasteel uit de 17e eeuw? Of bezoek Namen, 15 kilometer van Aische-En-Refail en Brussel, 50 kilometer van Aische-En-Refail.

Het ruime kampeerterrein wordt regelmatig onderhouden om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van een rustig, ongestoord en ontspannend verblijf. Verder is het uitgestrekte domein voorzien van moderne voorzieningen voor uw comfort. De caravan camping beschikt over een petanqueterrein en u kunt verschillende fietsgelegenheid verkennen. 

Dankzij onze weldoordachte prijzen kunt u een aangenaam verblijf doorbrengen zonder dat een gat wordt geslagen in uw vakantiebudget.

Op het terras van het café-restaurant kunt u aperitieven, verfrissende drankjes en snacks nuttigen terwijl u uitkijkt over het park en de gracht die langs de grens ervan loopt. Onze taverne is elke dag open. Het restaurant van het kasteel biedt u een gevarieerde en verfijnde keuken aan ter afsluiting van een ontspannende dag op het domein.

Ook aan de kleinen wordt gedacht, voorts kunt u ook gebruik maken van:

  • Het buitenzwembad
  • Het petanque, tennis, basketbal en volleybalterrein.
  • Verschillende speelterreinen
  • Een visvijver
  • Fietsroutes (Ravel-route)

Neem een kijk op onze website en bekijk de tarieven. We zien u graag langskomen.

aangenaam verblijf

Offerte aanvraag / Contact opnemen