Adres
Erkend schilder - Wils Painting, Nijlen

Wils Painting
Kapellebaan 46
Nijlen
Antwerpen

www.wilspainting.be

Trefwoorden: Buitenhuisschilder, Binnenhuisschilder, Deuren en ramen schilderen, Poolhouses schilderen, Tuinmuren schilderen, Erkend schilder, Gevelbeschildering, Kaleien van binnenmuren, Kaleien van buitenmuren, Kaleien van gevels

Rubrieken: Schilderwerken

Openingstijden
Ma 06:30 - 20:00 op afspraak
Di 06:30 - 20:00 op afspraak
Wo 06:30 - 20:00 op afspraak
Do 06:30 - 20:00 op afspraak
Vr 06:30 - 20:00 op afspraak
Za 08:00 - 12:00 op afspraak
Zo op afspraak
Overige rubrieken:
Wils Painting, Nijlen

Wils Painting in Nijlen, deskundige binnenhuisschilder en buitenhuisschilder voor al uw schilderwerken op maat in Antwerpen

Heeft u plannen uw woning een frisse look te geven? Bel dan snel met erkend schilder Wils Painting in Nijlen. Als gerenommeerd binnenhuisschilder, voorzien wij uw muren, kozijnen, deuren en plafonds van een prachtige nieuwe verflaag. Bovendien kunt u ons ook inzetten als buitenhuisschilder en komen wij uw tuinmuren schilderen en poolhouses schilderen. Naast deuren en ramen schilderen verzorgen wij ook uw gevelbeschildering. Het kaleien van binnenmuren, kaleien van buitenmuren en kaleien van gevels behoort ook tot ons uitgebreide dienstenpakket. Voor een professionele aanpak van uw schilderwerken, gaat u naar Wils Painting.

Binnenhuisschilder Nijlen, Antwerpen

Welkom bij Wils Painting uit Nijlen

Bij Wils Painting staan we garant voor een excellente afwerking van al uw schilderwerken. Als erkend schilder kunnen wij alle soorten oppervlakken schilderen en maken wij enkel gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Zo geniet u van een duurzaam resultaat. Bij voorzien u van een deskundig kleur- en verfadvies, passend bij uw wensen en interieur. Ook het toepassen van diverse verftechnieken behoort tot de mogelijkheden. Na de opmeting, ontvangt u van ons een heldere offerte, zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Uw veelzijdige binnenhuisschilder

Als binnenhuisschilder doen we veel meer dan het schilderen van uw muren, plinten, kozijnen en plafonds. Zo kunnen wij uw kasten, stoelen en tafels bijvoorbeeld een nieuw leven inblazen door deze te voorzien van nieuwe verf. Ook het kaleien van uw binnenmuren is mogelijk. Met deze techniek, voorzien wij uw muren van een dunne pleisterlaag. Hiermee is het zowel mogelijk een rustieke als een strakke look te creëren. Wij vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Een breed werkgebied in regio Antwerpen

Neemt u vast een kijkje op onze website voor inspiratie en voorbeelden van onze werken. Wils Painting is niet alleen werkzaam binnen Nijlen. U kunt ons ook inhuren in diverse omliggende gemeenten als: Ranst, Zandhoven, Vorselaar, Boechout, Grobbendonk, Herentals, Olen, Lier, Berlaar, Herenthout en Heist-op-den-Berg. Staat uw woonplaats er niet bij? Bel ons dan om te bespreken of we ook bij u thuis langs kunnen komen. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Buitenhuisschilder
  • Binnenhuisschilder
  • Deuren en ramen schilderen
  • Poolhouses schilderen
  • Tuinmuren schilderen
  • Erkend schilder
  • Gevelbeschildering
  • Kaleien van binnenmuren
  • Kaleien van buitenmuren
  • Kaleien van gevels

Heeft u nog vragen, of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Erkend schilder Nijlen, Antwerpen

Offerte aanvraag / Contact opnemen