Adres
DDB Invest BVBA, Boom

DDB Invest BVBA
's Herenbaan 341
Boom
Antwerpen

www.ddbinvest.be


Trefwoorden: Aluminium ramen, Gipspleister, Gipskartonplaten, Kleine renovatiewerken, Houten deuren, Bezettingswerken, Wandafwerkingen, Woningrenovatie, Renovatieprojecten, Totaalprojecten

Rubrieken: Isolatiewerken, Tegels en Tegelwerken, Ramen & Deuren, Gyprocwerken, Pleisterwerken

Overige rubrieken:
DDB Invest BVBA, Boom

DDB Invest BVBA, Boom

DDB Invest BVBA is een jong en dynamisch geregistreerd bedrijf, gespecialiseerd in woningrenovatie, isolatie- gyproc- en pleisterwerk. Renovatieprojecten, waar vaak specifieke problemen de kop op steken, beschouwen wij telkens opnieuw als een boeiende uitdaging. Oog voor duurzaamheid en kwaliteit, rekening houdend met uw budget, zijn voor ons belangrijk.

Ondanks onze planning staan wij ook open voor last-minute projecten. Onze krachten zijn: een flexibele houding naar de klant, vakbekwaamheid en kwaliteit, alsook planning en werfopvolging. Met een goede voorbereiding, de juiste keuze van technieken en materialen en de vakkundige toepassing en verwerking ervan wordt uw woning volledig in orde gebracht.

Diensten

Neem vrijblijvend contact op voor een prijsofferte!!! DDB Invest BVBA is werkzaam binnen een straal van 50 kilometer, waaronder in Sint-Niklaas.

Offerte aanvraag / Contact opnemen