Adres
Schilderwerken Schoonens, Herentals

Schilderwerken Schoonens
Wuytsbergen 60
Herentals
Antwerpen

www.schilderwerkenschoonens.be

Trefwoorden: Binnenschilderwerken, Buitenschilderwerken, Schilderwerken voor nieuwbouw, Schilderwerken voor renovatie, Schildertechnieken, Erkend schilder, Behanger in de regio, Schilder in de regio, Professionele schilder, Trap laten schilderen

Rubrieken: Schildersbedrijven, Schilderwerken, Behangers, Schilder

Overige rubrieken:
Schilderwerken Schoonens, Herentals

Schilderwerken Schoonens in Herental, erkend schilder voor al uw professionele schilderwerken en behangwerken 

Is het de hoogste tijd uw woning een frisse look te geven? Begin dan eerst eens met het uitvoeren van nieuwe binnenschilderwerken en buitenschilderwerken door een schilder in de regio. Bij erkend schilder Schilderwerken Schoonens in Herental, bent u aan het juiste adres voor al uw schilderwerken voor nieuwbouw, schilderwerken voor renovatie, of uw trap laten schilderen met alle mogelijke schildertechnieken. Zoekt u een professionele schilder of behanger in de regio? Kijk dan vooral eens op onze website voor voorbeelden.

IMG_3238.jpg - Schoonens Johan, Herentals

Kunst aan de muur

Behang kan uw interieur een compleet nieuw uiterlijk geven. Dit effect bereikt u zelfs al door slechts 1 muur door ons te laten behangen. Behang is tegenwoordig verkrijgbaar in een uitgebreid aantal varianten; met of zonder reliëf, waterafstotend, magnetisch of met levensgrote afbeeldingen van uw favoriete kunstwerk bijvoorbeeld. De toepassingen zijn enorm. Bent u ook op zoek naar stralende, naadloze, muren? Wij vertellen u graag meer over behangwerken.

Schilderwerk een vak apart

Wanneer wij bij onze klanten aan de slag gaan met onze schilderwerken, starten we altijd met een grondige voorbereiding. Zomaar verven op muren, deuren, kozijnen of trap, zorgt voor een slecht eindresultaat. We gaan eerst op zoek naar oneffenheden als vochtplekken, scheuren en barsten en zorgen er voor dat alles netjes wordt weggewerkt. Daarnaast werken wij enkel met kwaliteitsmerken als: Sikkens, Sigma en Boss, voor een professionele look en een duurzaam resultaat waar u jarenlang plezier aan beleeft.

Perfectie zit in ons bloed

Met ruim 17 jaar ervaring op de teller, kunnen wij uw schilderwerken van hoge klasse garanderen. Wij voeren al onze projecten efficiënt, volgens afspraak en met uiterste precisie uit. Dankzij onze kennis en ruime ervaring kunnen we u tevens van een passend advies voorzien op het gebied van kleurgebruik en verfsoorten. Wij bieden u de volgende diensten:

·       Binnenschilderwerken van muren, plinten, deuren, trappen, lijsten, kasten en meer.

·       Buitenschilderwerken van gevels, garages, poorten en stalen constructies.

·       Naadloos behangen met behang van topkwaliteit.

Huurt u ons in voor uw opdracht, dan zorgen wij met onze poetsdienst voor een onberispelijk schoon pand na afloop. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven. Heeft u behoefte aan meer informatie? Neemt u dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden met elkaar te bespreken.

IMG_2686---kopie.jpg - Schilderwerken Schoonens, Herentals

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen