Adres
Binnenschilder - Schilderwerken Marynissen, Lille

Schilderwerken Marynissen
Pulsebaan 49
Lille
Antwerpen

www.schilderwerken-marynissen.be

Trefwoorden: Binnenschilder, Buitenschilder, Crepi, Betonvloeren, Plaatsen van laminaat, Tapijt plaatsen, Gordijnen op maat, Alle soorten vloerbekleding, Decoratieve behang soorten, Renovliesbehang

Rubrieken: Schilderwerken, Renovatie, Gevelbepleistering, Behangwerken

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Schilderwerken Marynissen, Lille

De binnenschilder en vakmannen voor uw interieur van Schilderwerken Marynissen in Lille Antwerpen

Zoekt u ervaren en kundige vakmannen voor uw interieur? Dan bent u bij Schilderwerken Marynissen in Lille aan het juiste adres. Deze binnenschilder en buitenschilder voert met passie al uw interieur- en schilderwerken uit. Uw woning krijgt een totale make-over! Het maakt niet uit of u behoefte heeft aan een vakman voor crepi, een betonvloeren, het laten plaatsen van laminaat, tapijt plaatsen of voor gordijnen op maat, bij Schilderwerken Marynissen vindt u alles onder één dak. Voor alle soorten vloerbekleding, decoratieve behang soorten tot aan renovliesbehang toe. Uw interieurproject en uw buitenschilderwerken zijn hier in de beste handen. 

Binnenschilder Lille, Antwerpen

De beste binnenschilder en buitenschilder vindt u in Lille

Het is niet eenvoudig om een goede vakman te vinden voor die al uw nieuwbouw, renovatie- of herstellingswerken kan uitvoeren. Maar bij Schilderwerken Marynissen vindt u deze zeker. U kunt bij hen terecht voor alle mogelijke binnenschilderwerken en buitenschilderwerken in heel België. Daarbij worden de beste materialen gebruikt. En indien zij u kunnen helpen met een aangepast kleuradvies dan doen deze specialisten dit graag. Zij komen graag bij u langs om uw project, behoeften en wensen met u door te nemen. 

Behang en raamdecoratie en vloerbekleding: alles onder één dak 

Naast schilderwerken heeft dit team zich ook gespecialiseerd in de allround aanpak van uw interieur. Deze vakmannen steken graag de handen uit de mouwen om voor u aan de slag te gaan als behanger of voor het plaatsen van gordijnen en andere raamdecoratie. U kunt uw interieurproject van A tot Z met een gerust hart aan hen overlaten, inclusief het leggen van mooie vloerbekleding, zoals tapijt, laminaat en meer. Bij Schilderwerken Marynissen is het team pas tevreden als u dat ook bent. Laat uw droominterieur tot leven komen met de hulp van deze gepassioneerde vakmannen.

Alle diensten en services op een rij in Antwerpen voor heel België

Wij nodigen u van harte uit inspiratie op te doen in de fotogalerij van Schilderwerken Marynissen. Neem contact op als u op zoek bent naar de vakmannen voor interieur en buitenschilderwerken. Dit team werkt in heel België. Zij staan klaar om voor u aan de slag te gaan:

  • Binnenschilder
  • Buitenschilder
  • Crepi
  • Betonvloeren
  • Plaatsen van laminaat
  • Tapijt plaatsen
  • Gordijnen op maat
  • Alle soorten vloerbekleding
  • Decoratieve behang soorten
  • Renovliesbehang

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Binnenschilder Lille, Antwerpen

Offerte aanvraag / Contact opnemen