Adres
VDH Auto & Moto, Idegem

VDH Auto & Moto
Aalstsesteenweg 143
Idegem
Oost-Vlaanderen

www.vdh-automoto.be

Trefwoorden: Autobanden, Nieuwe banden, Algemeen onderhoud, Auto onderhoud, Banden herstellingen, Auto herstellingen, Auto accessoires, 2de hands autos, Motor herstellingen, Motor onderhoud

Rubrieken: Banden, Autobanden, Herstellingen Auto's, Auto onderdelen, Herstellingen

Openingstijden
Ma 8:00 - 18:00
Di 8:00 - 18:00
Wo 8:00 - 18:00
Do 8:00 - 18:00
Vr 8:00 - 18:00
Za 9:00 - 13:00
Zo gesloten
Overige rubrieken:
VDH Auto & Moto, Idegem

 

VDH Auto & Moto, Idegem

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en vakkundig auto bedrijf? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken want VDH Auto & Moto is de specialist op het gebied van auto's, banden, onderhoud en herstellingen. Als kleine garage bieden wij u alles van A tot Z aan. Wij zijn bekend op ieder gebied en kunnen alles leveren, onderhouden en/of herstellen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor de aankoop van uw 2de hands wagen of moto maar ook voor banden, accessoires, onderhoud en herstellingen.

Wij van VDH Auto & Moto richten ons op speciale aandacht met persoonlijke benadering. Omdat het de zaakvoerders zijn die instaan voor de verkoop van de occasies en voor de werken in het atelier, nemen wij altijd de tijd om naar de klant te luisteren. Wij verkiezen duurzame relaties die gebouwd zijn uit vertrouwen. Daarnaast staan wij iedere keer weer voor u klaar met natuurlijk een goede service. Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats.

Natuurlijk weten wij ook dat nu meer dan ooit de klant prijsbewust koopt. Iedereen wenst kwaliteit met een mooie eerlijke prijs. Dit kunnen wij u natuurlijk bieden. Wij leggen u geen vaste structurele kosten op dit omdat wij geen loonkosten hoeven te betalen en wij moeten geen verantwoording afleggen bij een directie. Bij ons altijd de beste kwaliteit en service voor de juiste prijs!

Wenst u meer informatie of zijn er nog vragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

VDH Auto & Moto

Offerte aanvraag / Contact opnemen