Adres
Renovatiewerken Vets Chris BVBA, Westerlo

Renovatiewerken Vets Chris BVBA
Patersbos 36
Westerlo
Antwerpen

www.rvc-bvba.be

Trefwoorden: Badkamerrenovatie, Totaalrenovatie, Ruwbouw, Gyprocwerken, Totaalprojecten

Rubrieken: Bouw

Overige rubrieken:
Renovatiewerken Vets Chris BVBA, Westerlo

Renovatiewerken Vets Chris, Westerlo

Renovatiewerken Vets Chris BVBA, WesterloWanneer u gaat verbouwen of een nieuwbouwwoning heeft gekocht dan kunt u wel een betrouwbare partner gebruiken. Vertrouw op meer dan 25 jaar ervaring en schakel Renovatiewerken Vets Chris in voor uw project. U kunt ons ook benaderen voor een totaalproject: één partner voor uw volledige project scheelt veel geregel.

Werkzaamheden:

  • Ruwbouw: Van de fundering tot de afwerking, u kunt bij ons terecht voor de volledige ruwbouw. Wij kunnen ijzervlechtwerk verzorgen, betonplaat storten, funderingen gieten, metselen en de gevelsteen verlijmen.
  • Renovatiewerken Vets Chris BVBA, WesterloGyprocwerken: Gyproc is de perfecte oplossing voor een andere indeling van de ruimtes in uw huis en kan ook gebruikt worden als voorzetwand. De voordelen zijn eindeloos: flexibel, geluidsisolerend, brandveilig, strak en voor universeel gebruik bijvoorbeeld.
  • Badkamerrenovatie: Renovatiewerken Vets Chris kan uw badkamer van A tot Z renoveren. Werkzaamheden zoals het installeren van glazen wanden, loodgieterij en betegeling zijn geen enkel probleem. We hebben meer dan 25 jaar ervaring en zorgen voor een perfecte afwerking.
  • Allerhande dakwerken: Wij voeren werkzaamheden uit aan platte en schuine daken. Voor platte daken maken we gebruik van EPDM van Firestone, deze afdichting is milieuvriendelijk, brandveilig en bestand tegen extreme weersomstandigheden. Natuurlijk kunnen we uw dak ook isoleren, dit doen we met rotswol, glaswol, isolatieplaten, spuitisolatie of schuimisolatie.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op!

Offerte aanvraag / Contact opnemen