Adres
Verbeken Patrick BVBA, Affligem

Verbeken Patrick BVBA
Ternatsestraat 216
Affligem
Vlaams-Brabant

www.verbeken.net


Trefwoorden: Warmtepompen, Luchtbehandeling, Renovatie, Onderhoud, Badkamer, Chauffage, Vaillant

Rubrieken: Centrale Verwarming - Installatie en Onderhoud, Sanitair, Verwarming, Airconditioning, Luchtbehandeling en Apparatuur

Overige rubrieken:
Verbeken Patrick BVBA, Affligem

Verbeken Patrick BVBA, Affligem

Warmtepomp Verbeken PatrickBent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor airconditioning, sanitaire installaties of de installatie van uw cv-ketel? Dan moet u bij de firma Verbeken zijn. Verbeken Patrick heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van verwarming, sanitair en luchtbehandeling. Het bedrijf werd al in 1958 opgericht door Verbeken Jean in 1958. De administratie werd verzorgd door zijn vrouw Germaine. Na 25 jaar werd het bedrijf overgedragen aan zoon Patrick en zijn schoonzoon Alfons. Verbeken Patrick is dan ook een echt familiebedrijf met jarenlange ervaring. Het bedrijf groeide gestaag. U kunt nu naast chauffage en sanitair ook voor luchtbehandeling en airconditioning bij Verbeken Patrick terecht.

Warmtepompen

Bij een koelkast wordt de warmte van binnen naar buiten geleid. Een warmtepomp werkt op de omgekeerde manier als een koelkast: In plaats van dat warmte van binnen naar buiten wordt geleid, gebeurt dit andersom. Verbeken Patrick adviseert u graag over de verschilende soorten warmtepompen.

Op onze website vindt u interessante artikelen over verschillende projecten en producten. Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neemt u dan vrijblijvend contac met ons op.

Warm water warmtepomp

Offerte aanvraag / Contact opnemen