Adres
Autoverhuur AA Jooken

Autoverhuur AA Jooken
Kapelseteenweg 527
Ekeren
Antwerpen

www.autoverhuur-antwerpen.be


Trefwoorden: Wagenverhuur, Aanhangwagens verhuur, Verhuur minibus, Bestelwagens verhuur, Autoverhuur op lange termijn, Personenbus verhuur, Busje verhuur, Lichte vrachtwagen, Verhuur cabinet

Rubrieken: Autoverhuur

Openingstijden
Ma 07.00 - 19.00
Di 07.00 - 19.00
Wo 07.00 - 19.00
Do 07.00 - 19.00
Vr 07.00 - 19.00
Za 07.30 - 18.00
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Autoverhuur AA Jooken, Ekeren

Autoverhuur AA Jooken, Ekeren

Verhuur busjeAutoverhuur AA Jooken is een erkend en geregistreerd familiebedrijf dat voor u klaar staat bij de verhuur van personenwagens, bestelwagens, verhuiswagens en minibussen tegen de laagste tarieven. Wij verlenen onze diensten in Antwerpen en omstreken in onder meer Brasschaat, Kapellen, Stabroek, Hoevene, Wuustwezel, Schoten, Essen, Kalmthout, Schilde en Merksem. Wij garanderen bij de verhuur van auto's een persoonlijke service, betrouwbare wagens en de laagste prijzen!

Autoverhuur personenwagensAA Jooken verhuurt zowel aan bedrijven als aan particulieren. Zo hebben wij voor uw verhuizing een lichte vrachtwagen te huur, of u kunt een personenbus huren om met een groep mee op vakantie te gaan. Maar ook een auto huren voor de lange termijn of een bestelwagen huren voor bedrijfsmatig gebruik behoren tot de mogelijkheden. U kunt een auto huren inclusief verzekering, btw en pechverhelping.

Bovendien doet u altijd rechtstreeks zaken met de heer of mevrouw Jooken, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Neem snel contact op voor meer informatie!

Auto pechhulp

Offerte aanvraag / Contact opnemen