Adres
Dokter Bollen Patrick

Dokter Bollen Patrick
Hazelereik (Az Vesalius) 51
Tongeren
Limburg

www.azvesalius.be


Trefwoorden: Kinderarts, Kindergeneeskunde, Pediatrie

Rubrieken: Artsen

Overige rubrieken:
Dokter Bollen Patrick, Tongeren

Dokter Bollen Patrick, Tongeren

Dokter Patrick Bollen is werkzaam in het streekziekenhuis AZ Vesalius in Tongeren. Hij is daar werkzaam als kinderarts. Het AZ Vesalius streekziekenhuis in Tongeren heeft tot missie een hoogkwalitatief streekziekenhuis te zijn. Met een competente staf van artsen en deskundig personeel zorgen wij ervoor dat u als patiënt de zorg krijgt die u nodig heeft. Wilt u bij iemand op bezoek in het ziekenhuis dan kunt u terecht op de verpleegafdelingen tussen 14.00 en 20.00 uur. Er is een onderscheid tussen een privékamer, een luxe kamer, een tweepersoonskamer en een gemeenschappelijke kamer. Voordat u bij ons wordt opgenomen kunt u uw keuze aangeven. Het is helaas niet altijd mogelijk om hier rekening mee te houden. Wilt u op een gemeenschappelijke kamer komen te liggen dan hoeft u dit vooraf niet te melden. Wordt u slechts voor een dag opgenomen dan komt u te liggen in ons Medisch Centrum Bilzen. Bekijk onze website voor meer informatie voor onze patiënten en bezoekers.

Werken bij het AZ Vesalius

Bent u op zoek naar een boeiende loopbaanontwikkeling, dan bent u bij ons ziekenhuis aan het juiste adres. Wij bieden bijna alle medische specialismen aan en bieden dan ook gedurende het jaar verschillende jobs aan voor studenten en medisch specialisten.

Informatie voor huisartsen

Op onze website is veel informatie te vinden voor huisartsen en andere medische professionals. Zo kunt u bekijken met welke zorgverzekeraars het AZ Vesalius een contract heeft en kunt u onze artsen per arts of specialisme raadplegen. Wij hanteren een wachttijd van maximaal twee weken voor opname. Ook de pre-operatieve vragenlijst kunt u terugvinden op dit gedeelte van de website.

 

 

 

 


Offerte aanvraag / Contact opnemen