Adres
Dhondt Cedric, Merelbeke

Dhondt Cedric
Appelstraat 3
Merelbeke
Oost-Vlaanderen

www.schrijnwerken-merelbeke.be


Trefwoorden: Algemene schrijnwerken, Rolluiken, Automatische rolluiken, Gyprocwerken, Meubelmakerij, Meubels op maat, Plaatsen van keukens, Plaatsen van laminaat, Daktimmerwerken, Maatwerk

Rubrieken: Schrijn- en timmerwerken, Ramen & Deuren, Schrijnwerkerij

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Dhondt Cedric, Merelbeke

Dhondt Cedric uit Merelbeke voor al uw timmer- en schrijnwerk

Voor al uw schrijn- en timmerwerken bent u bij Dhondt Cedric uit Merelbeke aan het juiste adres. Wij voldoen steeds aan uw wensen doordat wij altijd met u blijven communiceren en ons aan de gemaakte afspraken houden. Wij voeren meerdere werken uit, zodat u maar 1 vakman hoeft in te schakelen. Daardoor besparen wij u een hoop tijd en kosten. U kunt onder andere terecht voor algemene schrijnwerken, automatische rolluiken, gyprocwerken, daktimmerwerken, het plaatsen van meubels op maat, het plaatsen van keukens en het plaatsen van laminaat. Ons eindproduct is altijd van topkwaliteit doordat alle werken tot in detail wordt afgewerkt. Door een meubelmakerij in te schakelen geniet u van maatwerk dat precies bij uw interieur en wensen aansluit.

Maatwerk door Cedric Dhondt

U kunt bij ons terecht voor meubels op maat. Deze worden geheel naar uw wens met de hand gemaakt. Wij luisteren steeds goed naar uw wensen, waarna wij het ontwerpvoorstel evalueren en uitwerken. Bij Dhondt Cedrik wordt enkel gewerkt met kwaliteitsproducten, zodat het maatwerk zowel duurzaam is, als een luxe uitstraling heeft. Laat massaproductie meubelen links liggen en kies voor prachtige meubelen op maat, op ambachtelijke wijze speciaal voor u gemaakt. Zo passen de meubelen perfect binnen uw woning. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken en realiseren meubelen in verschillende stijlen: van klassiek tot modern.

Gyprocwerken op maat

Ook kunt u bij ons terecht voor al uw gyprocwerken. Dit materiaal is breed in te zetten en kent verschillende voordelen. Het is namelijk vuurbestendig, recyclebaar en beter voor het milieu dan andere soorten pleister. Wij kunnen onze gyprocwerken ter plaatse verwerken, waardoor wij op efficiënte wijze de klus kunnen klaren. Binnen de kortste keren geniet u van  een praktischere indeling van uw woning door het gebruik van gyproc. Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van laminaat. Wij nemen deze klussen graag van u over zodat u er geen omkijken naar heeft.

Diensten schrijnwerkerij Merelbeke

Bij Dhondt Cedric uit Merelbeke kunt u terecht voor een brede dienstverlening. Of het nu gaat om een kleine klus of een groot karwei: wij gaan graag voor u aan de slag. Wij voeren onder andere de volgende diensten uit:

  • Algemene schrijnwerken
  • Gyprocwerken
  • Rolluiken, automatische rolluiken
  • Meubels op maat
  • Plaatsen van keukens
  • Plaatsen van laminaat
  • Daktimmerwerken

Neem u vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat of als u nog vragen heeft. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Offerte aanvraag / Contact opnemen