Adres
Christophe Fraimund, Tienen

Christophe Fraimund
Oplintersesteenweg 35
Tienen
Vlaams-Brabant

www.fraimund.be


Trefwoorden: Algemene elektriciteitswerken, Elektriciteitswerken, Horeca verlichting, Winkel verlichting, Videofonie, Parlofonie, Domotica, Gyprocwerken, Verbouwingen

Rubrieken: Aannemers, Verbouwing en Verbouwingswerken, Elektriciens, Elektriciens - Installateurs

Overige rubrieken:
Christophe Fraimund, Tienen

Christophe Fraimund, Tienen

Christophe Fraimund is elektricien en installateur in Tienen. U kunt bij hem terecht voor onder meer algemene elektriciteit, horeca en winkel, elektrische verwarming, video- en parlofonie, domotica en gyprocwerken.

Video- en parlofonie

GyprocwerkenVoor video- en parlofonie zijn Sfera's verschillende Terraneo-toestellen voor deurtelefonie- en videofonie-installaties niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. De Terraneo-toestellen scoren zowel op design als functionaliteit. Zo voldoen de toestellen aan verscheidene installatie-eisen. Ook installatiegemak en eenvoud zijn kenmerkend voor de Terraneo-toestellen.

Domotica

Het PHC-systeem is het systeem voor bijna alle toestellen die elektriciteit gebruiken. We sluiten deze toestellen aan op het PHC-systeem waarna ze op een hele gewone manier te bedienen Domoticazijn. Denk bijvoorbeeld aan een schakelaar. Simpel en onopvallend zonder poespas en dure oplossingen. Ook als u niet thuis bent, kunt u uw installatie sturen of controleren. Dit doet u bijvoorbeeld door met uw telefoon via het PHC-modem toestellen aan of uit te schakelen. Ook handig: tijdens vakantie toch nog even controleren of u het gasfornuis wel echt heeft uitgezet.

Gyproc

Er zijn verschillende gyprocplaten die u voor verschillende klussen gebruikt. Zo is er de standaardplaat Gyproc A voor onder meer het maken van scheidingswanden en het verlagen van plafonds. De gyprocplaat Gyproc WR is zoals de Badkamerrenovatieafkorting al doet vermoeden een waterwerende plaat. Deze plaat is groen en noemen we daarom ook wel de groene plaat. Handig voor gebruik in badkamers en toiletten. De Handyboard heeft een handig formaat en is ook waterafstotend. Tenslotte zijn er nog drie soorten gyprocplaten met isolatiemateriaal:

  • Thermogyp N
  • Thermogyp X
  • Thermogyp G

Meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Offerte aanvraag / Contact opnemen