Adres

Renas
Dertig Zilverlingenstraat 33
Tielt
West-Vlaanderen

Trefwoorden: Algemene elektriciteitswerken, Elektrische installatie, Herstellingen, Reparatie, Elektriciteitswerken, Buitenverlichting, Elektriciteit nieuwbouw, Zonnepanelen, Industriele elektriciteit, Onderhoud elektriciteit

Rubrieken: Electriciens, Electriciteitwerken, Electriciteit, Algemene Elektriciteitswerken, Electrische verwarming

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Overige rubrieken:
Renas, Tielt

Renas in Tielt, uw expert in algemene elektriciteitswerken, herstellingen, onderhoud elektriciteit en zonnepanelen

Bent u op zoek naar een deskundige elektricien voor al uw algemene elektriciteitswerken? Wees welkom bij Renas in Tielt. Bij Renas kunt u terecht voor alles op het gebied van elektriciteitswerken in de breedste zin van het woord. Zo verzorgen wij niet alleen herstellingen, reparatie en onderhoud aan uw elektrische installatie, maar plaatsen wij ook elektriciteit nieuwbouw, zonnepanelen en industriële elektriciteit. Naast onderhoud elektriciteit en alle hierboven genoemde zaken, kunnen wij u ook helpen met de installatie van uw buitenverlichting. Kortom, voor een allround elektricien, gaat u naar Renas in Tielt.

Wat zijn algemene elektriciteitswerken?

Algemene elektriciteitswerken omvatten alles wat met elektra te maken heeft in uw woning. U staat er wellicht niet dagelijks bij stil, maar bij vrijwel elke handeling die u uitvoert komen elektrische voorzieningen kijken. Het opladen van uw mobiele telefoon, zetten van een kop koffie, het aandoen van de verlichting wanneer u thuiskomt of het bedienen van de verwarming. Om uw dagelijks stroomgebruik zonder problemen te laten verlopen, dient u bijvoorbeeld over voldoende groepen te beschikken in uw meterkast. Heeft u twijfels over uw installatie, of wenst u een uitbreiding? Dan spreken we graag de mogelijkheden met u door.

Ook voor onderhoud en controle in Tielt

Onderhoud laten plegen aan uw elektriciteitswerken in huis is geen overbodige luxe. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat u last heeft van kortsluiting, maar de aard van deze kortsluiting zelf niet kunt vinden. Of, misschien heeft u nieuwe keukenapparatuur aangeschaft en zijn er nu meer elektrische apparaten aangesloten op hetzelfde aantal groepen. Om gevaarlijke situaties te voorkomen, komen wij graag bij u langs om uw elektra nauwkeurig na te lopen. Wij voorzien u van een passend advies en u bent verzekerd van een veilige woonomgeving.

Voor een allround elektricien in regio West-Vlaanderen

Bij Renas staat u, als klant, voorop. Wij zijn voorafgaand aan de opdracht helder en snel in onze communicatie en zorgen ervoor dat onze offerte overeenkomt met het door u opgegeven budget. Of het nu een kleine opdracht betreft, of het aanleggen van compleet nieuwe elektra. Wij bieden al onze klanten de volgende diensten:

  • Algemene elektriciteitswerken
  • Elektrische installatie
  • Herstellingen
  • Reparatie
  • Elektriciteitswerken
  • Buitenverlichting
  • Elektriciteit nieuwbouw
  • Zonnepanelen
  • Industriële elektriciteit
  • Onderhoud elektriciteit

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mailbericht bereiken. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Algemene elektriciteitswerken Tielt, West-Vlaanderen

Offerte aanvraag / Contact opnemen