Adres
Kerremans Koeltechniek, Baarle-Hertog

Kerremans Koeltechniek
Zondereigen 46
Baarle-Hertog
Antwerpen

www.kerremanstechnieken.be


Trefwoorden: Airconditioning, Koeltechniek, Luchtzuivering, Verwarming, Warmtepompen, Klimaatbeheersing, Daikin, Elektriciteitswerken, Airco

Rubrieken: Airconditioning, Elektrotechniek

Overige rubrieken:
Kerremans Koeltechniek, Baarle-Hertog

Kerremans Koeltechniek, Baarle-Hertog

ElektriciteitswerkenKerremans Koeltechniek is een jong en dynamisch bedrijf dat garant staat voor een persoonlijke aanpak, kwaliteit en een uitstekende service.

Diensten

Wij verlenen de volgende diensten:

Airco
Kerremans Koeltechniek verricht plaatsing, onderhoud en herstelling van airco installaties. Of u nu ruim of compact woont, bouwt of renoveert, de Vloerverwarmingairco’s van Daikin passen efficiënt in elk project voor zowel koeling als verwarming.

Elektriciteit
Wij verrichten elektriciteitswerken voor nieuwbouw en renovatie. U kunt terecht als particulier en als bedrijf, of u nu herstellingen, verlichting of video- en parlofonie wenst.

Warmtepompen
Een warmtepomp is de ideale oplossing voor nieuwbouw gecombineerd met vloerverwarming. Dit resulteert in Aircouitstekende waarden voor uw energiecertificaat (epb).

Verhuur
Kerremans Koeltechniek is professioneel bouwdroger - werfkasten. Bent u van plan te gaan bouwen of verbouwen en beschikt u niet over elektriciteit hiervoor? Of een professionele bouwdroger? Wij verhuren aan u een werfkast.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij verlenen onze diensten tevens in Hoogstraten, Rijkevorsel, Turnhout, Weelde en Merksplas.

Warmtepompen

Offerte aanvraag / Contact opnemen