Regionaal zoeken
Adres
Logo
Thuisverpleging Ieper
Kalfvaart 40
Ieper
West-Vlaanderen
Vind ons op:
Facebook Google+
Trefwoorden: HygiŽnische zorgen, Wondzorg, Palliatieve zorgen, Afkoppelen chemopomp, Stomazorg, Infuustherapie, Katheter spoelen, Verpleging op maat, Inspuitingen, Aanprikken van PAC
Overige rubrieken:
Thuisverpleging Ieper, Ieper

Verpleging Anthony Neirynck in Ieper, West-Vlaanderen voor alle vormen van thuiszorg

Bent u ontslagen uit het ziekenhuis en heeft u nog nood aan verzorging thuis? Hebt u een ongeval gehad en is het moeilijk om uzelf te wassen of aan te kleden? Wordt u ouder en heeft u verpleeghulp aan huis nodig? Kies dan voor de expert in thuisverpleging Anthony Neirynck uit Ieper. Het team van deze praktijk staat garant voor verpleging op maat volgens uw noden en behoeftes. Er is ruime ervaring met hygiŽnische zorgen, wondzorg, palliatieve zorgen, afkoppelen chemopomp, stomazorg, infuustherapie, katheter spoelen, inspuitingen, aanprikken van PAC.

Voor algemene en specifieke verzorging

Zelfstandige Anthony Neirynck zorgt samen met zijn vijf collegaís sinds 2013 voor de beste verzorging van al zijn patiŽnten. Hij startte als thuisverpleger in 2005, nadat hij in 1996 als verpleegkundige afstudeerde. Na heel wat jaren van professionele ervaring richtte Anthony zijn eigen thuisverplegingspraktijk op en zet hij zich dagelijks in voor het welzijn van zijn klanten. Het gaat om professionele - dus ook particuliere verpleging - aan huis, zowel voor algemene basiszorgen als specifieke technische zorgen. Alle betalingen worden rechtstreeks geregeld met uw ziekenfonds zodat u zelf geen papierwerk hebt.

PatiŽnt krijgt een persoonlijke behandeling

De overheid doet veel inspanningen om oudere personen en hulpbehoevenden optimaal te ondersteunen met tal van zorgdiensten. Dit beleid gaat er van uit dat mensen zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving blijven. In veel gevallen dienen ook verpleegkundige zorgen gegeven te worden en hiervoor kunt u terecht bij Verpleging Anthony Neirynck uit Ieper. Het gaat altijd om optimaal welzijn en welbevinden van de patiŽnt. Eidereen wordt bij ze behandeld op een persoonlijke manier, aangepast aan zijn of haar noden en wensen.

Contact met familie en andere zorgverleners

Uw voorschriften (inspuitingen, wondzorg, oogdruppels, medicatie) worden in de behandeling opgenomen of er wordt voor toiletzorgen een voorschrift opgesteld. Contactgegevens van huisarts, familie worden in het elektronisch dossier gebracht. Omwille van de schriftelijke opvolging of medische tussenkomst van andere zorgverleners wordt er een papieren verpleegdossier ter plekke gelaten. Ze hanteren een aantal belangrijke regels. Zo wordt er ook aandacht aan uw familie besteed en is er contact met andere zorgverleners over uw behandeling.

Contacteer Verpleging Anthony Neirynck voor een eerste afspraak voor uw persoonlijke zorgplan.
Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.