Adres
Afbraakwerken VDV, Oosterzele

Afbraakwerken VDV
Stekelbaarsstraat 33
Oosterzele
Oost-Vlaanderen

www.afbraakwerken-vdv.be

Trefwoorden: Afbraakwerken, Container verhuur, Asbest verwijdering, Omgevingswerken, Aanleg parkings, Nivelleringswerken, Rioleringswerken, Steken van regenputten, Septieken, Bouwrijp maken van terrein

Rubrieken: Grondwerken

Overige rubrieken:
Afbraakwerken VDV, Oosterzele

Afbraakwerken VDV, Oosterzele

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor al uw afbraak- grond & omgevingswerken? Dan bent u bij ons van Afbraakwerken VDV uit Oosterzele aanhet juiste adres! Wij zijn al meer dan tien jaar uw ideale partner voor diverse afbraak- grond & omgevingswerken. Onze diensten combineren wij met de perfecte service van containerverhuur. Afbraakwerken VDV staat garant voor vakmanschap en veiligheid op al onze projecten die wij uitvoeren uiteraard met advies op maat. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn verzorgen we ook uw totaalprojecten. De afbraak van uw gebouw, het wegvoeren van het puin met onze containers, en het opnieuw bouwrijp maken van het pereceel.

Werkzaamheden Afbraakwerken VDV

  • Grond & afbraakwerken: Nadat wij de afbraak van uw gebouw hebben verricht maken wij uw terrein weer bouwrijp. Zo wordt alles weer afval vrijgemaakt en volledig geëgaliseerd. Tevens ook voor de aanzet van nieuwbouwprojecten. Wij van Afbraakwerken VDV leggen ook uw nieuwe rioleringen en gieten een stevige betonplaat.

  • Containerverhuur: Wij beschikken over een breed assortiment containers van verschillende afmetingen. Voor ieder project vindt u bij Afbraakwerken VDV de geschikte container. Wij plaatsen de container bij uw woning of werf en komen die weer ophalen op het afgesproken tijdstip.
  • Asbest: Asbest is een materiaal dat vroeger veel in woningen gebruikt werd. Deze kankerverwekkende stof moet goed en adequate worden verwijderd. Afbraakwerken VDV beschikt over alle vergunningen en de juiste vakmannen om deze werkenzaamheden uit te voeren.

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen