Adres
TS Isolatie, Zandhoven

TS Isolatie
Herentalsebaan 117
Zandhoven
Antwerpen

www.tsisolatie.be

Trefwoorden: Advies geven bij isoleren, Isolatie van vloeren, Aanbrengen van dekvloer, Akoestische problemen verhelpen, Isoleren van zolders, Plaatsen van isolerende mortel, Thermo mix dak, Dak inspecties uitvoeren, Spouwmuurisolatie, Isoleren van woningen op maat

Rubrieken: Isolatiewerken, Chapewerken, Vloerwerken, Vloerisolatie, Dak Isolatie

Overige rubrieken:
TS Isolatie, Zandhoven

TS Isolatie in Zandhoven: volledige isolatie van uw woning

Is het de hoogste tijd om uw woning eens goed te isoleren? Dan moet u bij TS Isolatie uit Zandhoven zijn! De vakman helpt u graag met de isolatie van vloeren, of staat u bij in het isoleren van zolders. Wilt u akoestische problemen verhelpen? Ook dan bent u bij TS Isolatie aan het juiste adres! De expert met jarenlange ervaring in isolatiewerken komt graag advies geven bij isoleren. TS isolatie voert ook dak inspecties uit. Voor het aanbrengen van dekvloer of een thermo mix dak, als ook het plaatsen van isolerende mortel, kunt u steeds weer terecht bij TS Isolatie.

Akoestische problemen verhelpen

Vooral op verdiepingsvloeren kunnen geluidsproblemen ontstaan. Dit is makkelijk aan te pakken door TS Isolatie een akoestische isolatie in uw vloer te laten plaatsen. Er worden concreet maatregelen getroffen om onder andere het geluid van voetstappen van mensen die op een vloerconstructie lopen te reduceren. De contactgeluidisolatie wordt bepaald door het contactgeluidsniveau van de ruimte net onder de plaats waar deze isolatie is aangebracht.

Comfort van vloerisolatie

U overweegt om uw vloer te isoleren? Uitstekende keuze! 15% van de warmte gaat immers via de vloer verloren! Vloerisolatie is dus een investering die stevig bijdraagt aan uw comfortverhoging. Daarnaast is het isoleren van uw vloer energiebesparend en draagt een propere isolatie dus bij aan een beter milieu. De professionals in isolatie komen graag bij u langs in de omgeving van Zandhoven om u advies te geven. Voor een isolatie op maat rekent u op TS Isolatie.

Isolatie op maat

Of het nu gaat om een dak inspectie of het isoleren van uw zolder, de firma staat u graag bij in al uw isolatie vraagstukken. Neem vrijblijvend contact op voor onder andere:

Heeft u vragen of wilt u gelijk een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact op met TS Isolatie. U kunt ook in contact komen door een bericht achter te laten via het contactformulier. 

Spouwmuurisolatie-in-uitvoering.jpg - TS Isolatie, Zandhoven

Offerte aanvraag / Contact opnemen