Adres
Vanhove Matthias

Vanhove Matthias
Wingenesteenweg 1B
Ruiselede
West-Vlaanderen

www.vanhovematthias.be


Trefwoorden: Graafwerken, Plaatsen van rioleringsbuizen, Renovatie, Uitbreken van muren

Rubrieken: Aannemers - Grondwerken, Aannemers - Rioleringswerken, Aannemers - Afbraakwerken

Overige rubrieken:
Vanhove Matthias, Ruiselede

Vanhove Matthias, Ruiselede

GraafwerkenHeeft u bouw- of verbouwplannen? Dan kan Vanhove Matthias u wellicht snel van dienst zijn. Als u een oude woning grondig wilt verbouwen, dan zal u beginnen met een aantal afbraakwerken. Vanhove Matthias voert deze graag en deskundig voor u uit. Denk daarbij aan muren en vloeren, maar ook aan het strippen van een gebouw dat volledig afgebroken wordt.

Ook de rioleringswerken komen al in een vroeg stadium aan bod. Deze zijn zowel bij een renovatie als een nieuwbouw vaak noodzakelijk. Uw oprit en terras kunt u aanleggen wanneer u wenst, maar meestal wachten mensen toch tot de grootste bouwwerken achter de rug zijn. Kwestie van geen onnodig risico op beschadiging te nemen.

Uitbreken van murenVanhove Matthias neemt zowel grote als kleine werken aan. Hij werkt over het algemeen alleen, maar kan op collega's rekenen als dit nodig is. Hij beschikt over het juiste materiaal, zodat hij snel en efficiënt te werk kan gaan. Zo beschikt hij over een eigen kraan.

Door de juiste investeringen en een grote deskundigheid biedt Vanhove Matthias u een perfect resultaat aan tegen een betaalbare prijs. Hij is vooral actief in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Antwerpen, maar verplaatst zich over heel het land om u van dienst te zijn.

Indien u Matthias wilt bereiken of een gratis offerte wenst, neem dan gerust contact op.

Offerte aanvraag / Contact opnemen