Adres
Driesen Danny, Mol

Driesen Danny
Gompel Hoeve 43
Mol
Antwerpen

www.dannydriesen.be

Trefwoorden: Renovatiewerkzaamheden, Verbouwingen, Nieuwbouw, Algemene bouw, Appartementsbouw, Industriewoningen, Onderaanneming, Bouwwerken, Ruwbouwwerken, Renovatie Mol

Rubrieken: Aannemers en Aannemersbedrijven, Renovatiewerken, Renovatie

Overige rubrieken:
Driesen Danny, Mol

Driesen Danny, Mol

Kwaliteit - Vakmanschap - Gedrevenheid

RenovatieBij Danny Driesen bvba kunt u terecht voor hoogstaande algemene bouw- en renovatiewerken tegen een voordelige prijs/kwaliteitverhouding. Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom. Onze specialisatie is ruwbouw en verbouwingen, maar we zijn tevens zeer ervaren in appartementsbouw, industriewoningen of onderaanneming. We realiseren onze werken uiterst correct en professioneel, met veel vakmanschap en gedrevenheid.

NieuwbouwZaakvoerder en meewerkende patroon Danny Driesen heeft vijf geschoolde medewerkers in dienst om alle klanten tevreden te stellen. Hij staat garant voor een persoonlijke aanpak en een betrouwbare service. Er wordt gewerkt met de beste materialen en technieken, naar keuze en in samenspraak met onze klant. Bij algemene bouw- en renovatiewerken Danny Driesen komt de klant altijd op de eerste plaats!

Voor meer informatie, advies of een kosteloze prijsofferte, neemt u vrijblijvend contact op met Danny Driesen.

Algemene bouwwerken

Offerte aanvraag / Contact opnemen