Adres
Aanleg zwemvijvers - Tuinen De Greef bv, Dilbeek

Tuinen De Greef bv
Keperenbergstraat 113
Dilbeek
Vlaams-Brabant

www.tuinendegreef.be

Trefwoorden: Aanleg zwemvijvers, Onderhoud vijvers, Snoeien en vellen, Aanleg opritten en terrassen, Tuinhuizen, Poolhuizen, Omheiningen

Rubrieken: Grondwerken, Carports, Afsluitingen, Tuinaanleg & -onderhoud, Tuin

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Overige rubrieken:
Tuinen De Greef bv, Dilbeek

Aanleg zwemvijvers, onderhoud en meer laat u het best uitvoeren door Tuinen De Greef BV in Dilbeek Vlaams-Brabant

Zoekt u een expert voor uw tuin? Dan bent u bij Tuinen De Greef in Dilbeek aan het juiste adres. Deze expert houdt rekening met de eisen van de klant. En bij aanleg van een nieuwe tuin en/of terras komt Tuinen De Greef eerst langs om naar uw wensen te luisteren. Samen bekijken zij de mogelijkheden tot in de details en maken zij een offerte op maat. Daarna staan zij met passie klaar om uw droomtuin te realiseren. Voor aanleg zwemvijvers, onderhoud vijvers, snoeien en vellen, aanleg opritten en terrassen, tuinhuizen, poolhuizen en omheiningen, Tuinen De Greef in Dilbeek. 

Aanleg zwemvijvers Dilbeek, Vlaams-Brabant

Aanleg tuinen en aanleg zwemvijvers in Dilbeek en omstreken

Een mooie tuin is waar iedereen van droomt. Tuinen De Greef kan deze droom waarmaken. Op afspraak komen zij langs om naar uw wensen te luisteren. Heeft u altijd al gedroomd van die speciale vorm zwemvijver? Of een speciale oprit of zelfs een oprijlaan? Vertel het aan deze experts, zij maken een ontwerp voor uw tuin en vervolgens plannen zij de werkzaamheden in. Zij zorgen voor de best en mooist mogelijke realisatie van uw tuin en/of terras en daar kunt u snel van genieten. En ook voor het onderhoud van uw (nieuwe) prachtige tuin kunt u Tuinen De Greef inzetten, zo weet u zeker dat u van uw tuin kunt blijven genieten, seizoen na seizoen, jaar na jaar. 

Onderhoud van uw tuin bij De Greef - Laat uw tuin jaren stralen

Heeft u geen groene vingers, maar wil u toch kunnen genieten van uw tuin? Vraag dan Tuinen De Greef voor het onderhoud van uw tuin. Zij komen langs, bespreken uw wensen en plannen een schema of een datum voor het onderhoud. Ze doen er alles aan om klanten te laten zien waarom zij de beste keuze zijn voor de tuin en het terras. Mede door de speciale functies garandeert het team van Tuinen De Greef 100% tevredenheid. Wenst u hier meer informatie over? Neem dan contact op, het team staat klaar voor al uw vragen en geeft u graag advies op maat. Ook voor onderhoud van (zwem)vijvers, tuinhuizen, poolhuizen of voor de vervanging van tuin- en poolhuizen, staat dit team voor u klaar. 

Alle diensten en services op een rij voor regio Vlaams-Brabant

Wij nodigen u uit naar de prachtige realisaties vanTuinen De Greef in Dilbeek te kijken. Het is voor uw gemak gesorteerd per categorie, nieuwe projecten en onderhoudsprojecten kunt u hier bezichtigen. Neem contact op met Tuinen De Greef als u geïnteresseerd bent in:

  • Aanleg zwemvijvers
  • Onderhoud vijvers
  • Snoeien en vellen
  • Aanleg opritten en terrassen
  • Tuinhuizen
  • Poolhuizen
  • Omheiningen

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Tuinhuizen Dilbeek, Vlaams-Brabant

Offerte aanvraag / Contact opnemen