Adres
Algemene renovatiewerken - OSD Rebuild, Bredene

OSD Rebuild
Dorpsstraat 4
Bredene
West-Vlaanderen

www.osd-rebuild.be


Trefwoorden: Aanleg van parketvloeren, Plaatsen van laminaat, Renovatie van uw buitengevel, Pvc ramen, Pvc deuren, Algemene renovatiewerken, Interieurrenovatie

Rubrieken: Tegelwerken, Renovatiewerken, Gevelwerken, Ramen & Deuren, Badkamerrenovatie

Openingstijden
Ma 07:00 - 20:00
Di 07:00 - 20:00
Wo 07:00 - 20:00
Do 07:00 - 20:00
Vr 07:00 - 20:00
Za 07:00 - 20:00
Zo gesloten
Overige rubrieken:
OSD Rebuild, Bredene

OSD Rebuild in Bredene, expert in algemene renovatiewerken van uw interieur en exterieur

Wordt het tijd uw woning grondig te moderniseren? Wees welkom bij OSD Rebuild in Bredene; voor al uw algemene renovatiewerken op maat. Wij verzorgen uw interieur renovatie op deskundige wijze; van de plafonds en muren tot de vloer en uw sanitair. Elk materiaal is mogelijk als vloerbekleding, zo kunt u ons inhuren voor bijvoorbeeld het plaatsen van laminaat of de aanleg van parketvloeren. Maar ook voor plaatsing van PVC ramen en PVC deuren. Ook uw exterieur laat u met een gerust hart aan ons deskundige team over. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor een renovatie van uw buitengevel. Kortom, voor een renovatie naar wens, belt u met OSD Rebuild.

Algemene renovatiewerken Bredene

Waarom OSD Rebuild?

Met meer dan 14 jaar ervaring op de teller binnen de bouwsector, kunt u bij ons rekenen op een gedetailleerde en professionele uitvoering van uw renovatie. Zaakvoerder Hasan Oktay, kreeg de passie voor renovaties mee van zijn vader. Met zijn eigen bedrijf, staat OSD Rebuild bekend om een uitstekende serviceverlening en een sterke prijs-kwaliteitverhouding. Wij verzorgen uw gehele project van A tot Z, vanaf de afbraakwerken en het afvoeren, tot het opbouwen zoals u dat wenst. Elk project wordt secuur en stipt op tijd voor u afgewerkt. Bij al uw renovatiewerken kunt u bovendien bij ons rekenen op een deskundig advies.Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Voor algemene renovatiewerken

Bij renovatiewerken denkt u wellicht al snel aan gladde, gepleisterde, muren en strakke plafonds, maar OSD Rebuild doet meer. Zo kunnen wij uw complete elektra vernieuwen inclusief het installeren van domotica. Of wat dacht u van vloerverwarming en een nieuw verwarmingssysteem? Ook uw badkamer werken wij met veel oog voor detail af, zodat u nog jaren plezier heeft van uw nieuwe sanitair. Heeft u de wens bepaalde ruimtes opnieuw in te delen? Dan verzorgen wij ook uw breekwerken als het uitkappen van muren, verwijderen van vloeren en meer. 

Breed pakket aan diensten

Bij OSD Rebuild, heeft u dankzij ons brede dienstenpakket, slechts een aanspreekpunt nodig tijdens uw gehele verbouwing. Kijkt u gerust eens op onze website voor diverse voorbeelden. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Aanleg van parketvloeren
  • Plaatsen van laminaat
  • Renovatie van uw buitengevel
  • Pvc ramen
  • Pvc deuren
  • Algemene renovatiewerken
  • Interieurrenovatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Algemene renovatiewerken Bredene

Offerte aanvraag / Contact opnemen