Adres
Das Nijs VOF, Bekkevoort

Das Nijs VOF
Kuyperstraatje 2
Bekkevoort
Vlaams-Brabant

www.dasnijs.be


Trefwoorden: Tuinafsluitingen, Carports, Tuinhuizen, Aanleg terras, Aanleg opritten

Rubrieken: Klinkerwerken

Overige rubrieken:
Das Nijs VOF, Bekkevoort

Das Nijs VOF, Bekkevoort

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor al uw klinkerwerken, aanleg van terrassen tot tuin afsluitingen? Dan bent u bij ons van Das Nijs VOF uit Bekkevoort aan het juiste adres! Ons bedrijf is gespecialiseerd in werken zoals klinkerwerken en het aanleggen van terrassen. Uiteraard zijn wij ook uw ideale partner als het gaat om het plaatsen van tuinafsluitingen of tuinhuizen. Een bedrijf met vele talenten, dat steeds weer voor u als klant klaar staat. De zaakvoerer Gerry Nijs heeft maar liest meer dan zestien jaar ervaring op de teller en is dan ook uw solide bouwpartner. Wij staan in heel België voor u klaar.

Diensten

  • Klinkerwerken en aanleggen van terrassen: Steeds weer kunt u een beroep doen op Das Nijs VOF voor het aanleggen van uw oprit, terras of tuinpad met klinkers. Wij als ware klinkerspecialist werken alleen met klinkers van hoge kwaliteit. Zo kunt u bij ons kiezen uit verschillende materialen zoals: betonklinkers, natuursteenklinkers en kleiklinkers.

  • Tuinafsluitingen: Moet er een tuinafsluitingen geplaatst worden? Dan staan wij u uiteraard bij met onze expertise! Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven. Bent u meer geïnteresseerd in tuinhuizen of carports? Ook hiervoor zit u bij ons goed.

  • Tuinhuizen & carports: Vertrouw gerust op de expertise van Das Nijs VOF voor het maken van uw tuinhuizen en/of carports. Met verschillende soorten hout creëren wij een buitenconstructies zoals tuinhuizen en carports. Met onze jarenlange ervaring hebben wij alles in huis om uw tuinhuis of carport te plaatsen zoals u dat wenst

Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan gerust even contact met ons op!

Klinkerwerken, Tuinafsluitingen, Carports, Tuinhuizen, Aanleg terras en Aanleg opritten in Bekkevoort, Vlaams-Brabant.

Offerte aanvraag / Contact opnemen