Adres

Groenwerken Geerts
Handboogstraat 7
Wiekevorst
Antwerpen


Trefwoorden: Aanleg oprit en terrassen, Aanleg van zwembaden, Aanleg van zwemvijvers, Beplantingen, Gazon aanleggen, Onkruidbestrijding, Maaien mini-tractor, Betaalbare tuinman, Kleine tuinhuizen, Kleine grondwerken

Rubrieken: Grondwerken, Graafwerken, Tuinaanleg & -onderhoud, Klinkerwerken

Overige rubrieken:
Groenwerken Geerts, Wiekevorst

Laat sfeer aanbrengen in uw tuin door de beplantingen, zwemvijvers en meer van Groenwerken Geerts uit Wiekevorst

Alle medewerkers van Groenwerken Geerts uit Wiekevorst hebben groene vingers en een groen hart. Zij kunnen uw gehele tuin onder handen nemen en deze inrichten naar uw wensen. Voor de aanleg oprit en terrassen, de aanleg van zwembaden, de aanleg van zwemvijvers en gazon aanleggen kunt u bij ze terecht. Ook voor onkruidbestrijding, beplantingen, de aanleg van kleine tuinhuizen en kleine grondwerken klopt u aan bij Groenwerken Geerts, uw betaalbare tuinman. Zij hebben ook allerlei professionele machines in huis, zo kunt u bijvoorbeeld contact opnemen voor maaien mini-tractor.

De mooiste beplantingen, het hele jaar door

Voor de mooiste planten en bloemen moet u bij Groenwerken Geerts in Wiekevorst zijn. Zij hebben verstand van alles wat bloeit. Of het nu gaat om bloemen die tegen de vorst kunnen of planten die bloeien ondanks dat ze in de felle zon staan, zij geven u altijd het juiste advies. Wist u dat ze bij Groenwerken Geerts niet alleen kijken welke beplanting het beste bij uw tuin past, maar ook hoe ze onkruid het beste kunnen voorkomen? Zo zorgen ze er niet alleen voor dat uw tuin altijd kleurrijk is, maar ook dat u zo min mogelijk onderhoud hoeft uit te voeren.

Maak uw tuin af met een mooie zwemvijver

De ideale combinatie van een zwembad en een vijver is een zwemvijver. Zo kunt u genieten van een mooie vijver en kunnen u en uw vrienden en kennissen ook lekker zwemmen in de tuin. Een zwemvijver heeft een prachtig natuurlijke verschijning en een relatief lage prijs. Met een naastliggende plantenvijver kan op een natuurlijke manier gezorgd worden voor de filtratie van het zwemwater. De professionals van Groenwerken Geerts in Wiekevorst hebben al veel mensen blij gemaakt met hun zeer mooie zwemvijvers. 

Waar kan Groenwerken Geerts u mee helpen?

Zeer betrouwbaar, betaalbaar en ervaren zijn ze in Wiekevorst bij Groenwerken Geerts. Zij kunnen u van dienst zijn met onder andere:

  • De aanleg oprit en terrassen
  • Aanleg van zwembaden
  • Aanleg van zwemvijvers
  • Beplantingen en gazon aanleggen
  • Onkruidbestrijding
  • Maaien mini-tractor
  • Kleine tuinhuizen
  • Kleine grondwerken

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan contact op met Groenwerken Geerts in Wiekevorst. U kunt ook het contactformulier invullen.

Beplantingen - Groenwerken Geerts, Wiekevorst

Offerte aanvraag / Contact opnemen