Regionaal zoeken
Adres
Logo
Thuisverpleging Apex
Biegrachtstraat 51
Genk
Limburg
Vind ons op:
Google+
Trefwoorden: Thuisverpleging, Thuiszorg, Inspuitingen, Wondzorgen, Stomazorg, Palliatieve zorg, Compressietherapie, HygiŽnische verzorging
Rubrieken: Verpleegkundigen
Overige rubrieken:
Thuisverpleging Apex, Genk

Voor flexibele en doelgerichte verzorging in de regio Genk en omstreken

Op zoek naar thuisverpleging in Genk en omstreken? Kiest u dan voor Bram Rosseau van Thuisverpleging Apex. Deze verpleegkundige is gedreven, enthousiast, empathisch, flexibel en doelgericht. Het dienstenpakket voor thuisverpleging en thuiszorg is veelzijdig: inspuitingen, wondzorgen, stomazorg, palliatieve zorg, compressietherapie, hygiënische verzorging in Genk, Limburg. Het comfort van de patiënt staat centraal. De diensten zijn zeer breed waardoor elke patiënt gebaat is bij de totaalhulp van Bram. U krijgt alle nazorg na ziekenhuisopname of specifieke medische ingreep.

De diensten verdeeld over de doelgroepen

  • Fysieke of mentale beperking
  • Rolstoelgebonden
  • Geriatrie of zorg voor ouderen
  • Psychiatrische problematiek
  • Diabetische patiënten
  • Palliatieve zorgen
  • NAH (niet aangeboren hersenletsel)

Helpende hand en vriendelijke babbel

Bram Rosseau van Thuisverpleging Apex is een thuisverpleegkundige in hart en nieren. Het beroep van thuisverpleger komt vanuit een diepere roeping en geeft hem pas voldoening als de patiënt tevreden is. Ook wanneer het minder goed gaat, kan een helpende hand en een vriendelijke babbel soms wonderen verrichten. Gestoeld op zijn jarenlange zorgervaring en verschillende specialistische opleidingen kan Bram zijn patiënten altijd op professionele wijze bijstaan. Thuisverpleging is voor hem een beroep met een bijzonder doel: steeds de beste zorgen bieden en voortdurend een luisterend oor hebben.

Regelmatig overleg met arts en familie

Speciale zorgen zijn: hygiënische zorg, wondzorg, PAC (port-a-cath), inspuitingen, compressietherapie (windels en steunkousen), diabetische zorgen (klaarmaken en inspuiten insuline), stomazorg. Er wordt niet alleen overlegd met de hulpbehoevende, maar als vertrouwenspersoon ook met de huisarts of behandelende arts, alsook met de naaste familieleden. Thuisverpleging Apex werkt via een derdebetalersregeling. De derdebetalersregeling betekent dat het papierwerk en de betalingen rechtstreeks worden geregeld via de mutualiteit. Daardoor hoeft u zich dus niet te bekommeren over administratieve rompslomp.

Voor vragen of het maken van een afspraak, aarzel niet om Thuisverpleging Apex in Genk te contacteren.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.