Adres
Metaalwerk - Bekatools, Roeselare

Bekatools
Herdersstraat 4 bus 21 B
Roeselare
West-Vlaanderen

Trefwoorden: Vormgeving metaal draaiwerk, Vrezen van industrieel metaal, Vervaardigen metalen producten, Detailhandel in metaal, Metalen constructiewerk, Metaal bewerken, Kunststofverwerking, Gescheiden verwerking inox, Rvs roestvaststaal, Groothandel spangereedschappen

Rubrieken: Metaalbewerking en -verwerking, IJzerwaren, Aluminiumconstructies, Metaaldraaiwerk, kunstofbewerking

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Overige rubrieken:
Bekatools, Roeselare

Bekatools in Roeselare, de betrouwbare specialist voor metaalwerk, freeswerk en draaiwerk

Bent u op zoek naar een betrouwbare specialist voor uw metaalwerk? Dan bent u bij Bekatools aan het juiste adres. Deze professional is gespecialiseerd in freeswerk en draaiwerk. U kunt rekenen op een uitstekende service en goede kwaliteit. Deze specialist gaat efficiënt te werk en heeft een oog voor detail. Het enthousiaste team neemt elke klus, groot of klein, met passie onder handen. Dankzij ruime technische kennis kan deze specialist u snel en feilloos werk garanderen. Dit tegen een correcte prijs. Bekatools beschikt over de juiste machines om alles van A tot Z feilloos af te werken. Neem gerust contact op. 

Vormgeving metaal draaiwerk Roeselare, West-Vlaanderen

Uitstekende service en kwaliteit

Bekatools is de betrouwbare partner voor al uw draaiwerk en freeswerk en onderhoud. Deze specialist staat voor professionaliteit en kwaliteit en zet zijn ervaring en expertise in om het beste resultaat voor u te realiseren. Samen met u wordt het plan of probleem besproken en wordt er gezocht naar een passende oplossing. De werken worden uitgevoerd met professionele machines. Bij deze vakman staat u als klant voorop. Het team luistert naar uw wensen en gaat zorgvuldig en efficiënt te werk. Zo heeft Bekatools al vele tevreden klanten blij mogen maken met kwalitatief metaalwerk naar wens.

Metaalwerk in Roeselare

Verspaning is een verzamelnaam voor het bewerken van metaal waarbij spanen van het oorspronkelijke product worden verwijderd. Dat kan met een machine of met de hand gedaan worden. Verspaning is een speciale en complexe manier van materiaalbewerking. Vertrouw daarom op de expertise van Bekatools. Kenmerkend is dat het product wordt gevormd door een deel van het materiaal gecontroleerd te verwijderen. Verspaning wordt bij metaalbewerking veelvuldig toegepast. Veelgebruikte technieken bij verspaning zijn frezen of draaien. Bekatools beheerst deze technieken feilloos en staat klaar voor al uw draaiwerk en freeswerk. 

Diensten Bekatools

Bij Bekatools kunt u rekenen op echt vakmanschap. Het team heeft verstand van zaken en steekt graag de handen uit de mouwen. U kunt rekenen op een uitstekende service en een eindresultaat van kwaliteit. U kunt onder andere terecht voor:

  • metaalwerk
  • freeswerk
  • draaiwerk

Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kun je een bericht versturen via het contactformulier. 

Vrezen van metaal industrieel Roeselare, West-Vlaanderen

Offerte aanvraag / Contact opnemen