Adres
Elektrotechniek Degroote, Oordegem (Lede)

Elektrotechniek Degroote
Speurtstraat 80
Oordegem (Lede)
Oost-Vlaanderen

www.elektrotechniekdegroote.be


Trefwoorden: Elektrotechniek, Elektriciens, Zonnepanelen, Domotica, Verlichting, Toegangscontrole, 24/7 Service, Zaakvoerder Vincent Degroote

Rubrieken: Elektriciens - Installateurs

Openingstijden
Ma 08.00 - 19.00
Di 08.00 - 19.00
Wo 08.00 - 19.00
Do 08.00 - 19.00
Vr 08.00 - 19.00
Za 08.00 - 19.00
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Elektrotechniek Degroote, Oordegem (Lede)

Elektrotechniek Degroote, Oordegem (Lede)

Algemene elektriciteitswerkenZoekt u een ervaren elektricien voor uw algemene elektricteitswerken zoals het aanleggen van stopcontacten, het installeren van lampen en/of ledverlichting? Wilt u domotica of een beveiligingssysteem laten installeren? Laat de installatie dan over aan een professioneel bedrijf. Elektrotechniek Degroote is zo'n bedrijf. Of het nu gaat om een grote of een kleine klus, wij voeren alle elektriciteitswerken uit. Zowel voor particulieren als zakelijke klanten zetten wij ons in.

U bent bij ons verzekerd van de beste materialen om kwaliteit te kunnen garanderen. Bovendien bent u verzekerd van hele scherpe prijzen voor onze diensten. Ook voor preventieve maatregelen of controle van uw elektrische diensten staan wij graag voor u klaar.

Elektrotechniek Degroote zet zich tevens in voor het milieu. Daarom proberen wij het gebruik van alternatieve energie zoveel mogelijk te stimuleren. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van zonnepanelen.

Verlichting installeren door Elektrotechniek Degroote

Diensten

U kunt bij mij terecht voor:

  • Algemene elektriciteitswerken: van kabels tot en met elektrische keuring
  • Domotica: laat domotica installatie inbouwen als u gaat verbouwen of renoveren. Dit hoeft niet duur te zijn.
  • Verlichting: omdat wij de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgen, kunnen wij u de beste producten aanbieden op het gebied van design en energiezuinigheid.

Ook voor de installatie van elektrische installaties. camerabewaking, toegangscontrole of alternatieve energie (zonnepanelen) kunt u ons contacteren.

Domotica installeren